Geen categorie

5 Top nummers voor mannen met baarden!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Dat een baard een rijkdom is weten we inmiddels allemaal. We zijn er trots op en pronken het liefst iedere seconde van de dag met deze gezichtsbeharing. Maar hoe trots zijn wij echt? Na wat onderzoek kwam ik erachter dat er weinig liedjes zijn geschreven over deze trots. Althans, liedjes die direct over een baard gaan. Indirect zijn er duizenden nummers aan de baard te linken. Een van de bekendste nummer waarin de baard een prominente plek heeft verworven is: Al die willen te kaap’ren varen van Rapalje. Ik ben voor jullie op onderzoek uit gegaan en heb een aantal nummer gevonden/gezocht waar ik de link naar de baard toch heb weten te vinden. Heb je toevoegingen? Laat het ons dan weten en vertel vooral waarom.

1- The Rolling Stones – Miss You

Soms, heel soms, heulllll soms zijn er momenten dat mijn baard er toch af moet. Tijdens mijn zoektocht naar een baan had ik bijvoorbeeld dit probleem. Op deze momenten kan je dit nummer opzetten. Dit nummer beschrijft het gevoel hoe het is zonder jouw baard.

2- She want to move – NERD

Een baard heeft aantrekkingskracht, dat weten inmiddels alle baarddragende mannen. De volgende keer wanneer er een vrouw/man op je afkomt denk dan aan dit nummer. She wants to move because of your beard!

3- Beast – Nico Vega

https://www.youtube.com/watch?v=k7OYLVznNvQ

Mannen met baarden zijn beesten, althans, dat zeggen vele vrouwen. Natuurlijk kan een man met een baard een beest zijn, maar niet altijd hoor. Wil je een keer, op welke manier dan ook, de beest uithangen luister of denk dan aan dit beesten baardennummer.

4- Got me a beard – The beards (MUST SEE!!)

Hét nummer! Dit is het nummer die elke vrouw eens moet horen. Wij gaan onze baard niet scheren mevrouw. Wil je dat wij dat doen? Wil jij dat wij onze geliefde baard gaan scheren of trimmen? Dan gebeurd er dus wat er in deze fraaie clip gebeurd.

5- Crazy Baldhead – Bob Marley

Natuurlijk, ook wij weten dat niet alles en iedereen een goede baardgroei heeft. Dat is vervelend en jullie omarmen wij ook. Maar voor iedereen die geen baard wil laten groeien: Luister dit nummer!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like