Lifestyle

5x gestyled de zomer door

5x gestyled de zomer door
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Wil jij graag in stijl de zomer door? Wij geven je de inspiratie die je nodig hebt. Als we kijken naar de lookbooks van de grote merken, vallen een aantal heren trends voor de zomer van 2022 het meest op. Hieronder hebben wij ze voor jou op een rijtje gezet.

Losse korte broeken

Oversized kleding zien we al een aantal seizoenen voorbij komen en ook deze zomer zullen we deze trend weer terugzien. De modetrend voor deze zomer is namelijk ruime, groter vallende shorts, zoals deze van PME Legend. Deze shorts zullen de wat strakkere korte broeken, die we de afgelopen jaren veel voorbij hebben zien komen, vervangen. De oversized shorts zijn super comfortabel om te dragen met het warme weer.

Pakken met oversized pantalons

De skinny jeans zijn grotendeels uit het straatbeeld verdwenen. Niet dat we dat heel erg vinden. De laatste jaren zijn broeken steeds wijder geworden en ze worden alsmaar wijder. Misschien slaat de trend zelfs wat door. Mannen kunnen dit jaar in ieder geval goed voor de dag komen in een pak met een oversized pantalon. De blazers mogen ook ruim zitten en qua schoenen kun je aantrekken wat je zelf het leukst vindt. Je kan er alle kanten mee op. Het oversized pak is dus de perfecte outfit voor de wat koudere momenten in de zomer.

Gebreide vesten als jas

Aangezien het weer in Nederland vaak wisselvallig is, past deze trend perfect bij ons land. Het is hier vaak of te warm voor een jas of weer net te koud voor een trui. De modeontwerpers hebben hier iets ontzettend slims voor bedacht, namelijk de cardigan coat. Oftewel een gebreide jas! Combineer hem met een eenvoudig T-shirt eronder. Het dragen van een overhemd onder het vest is echt not done.

Mouwloos

Bodywarmers, een spencer, tanktops of een mouwloos colbert. Je komt overal mee weg. Het weglaten van mouwen is een van de modetrends voor mannen deze zomer! Als je niet weg bent van mouwloos, zijn de bodywarmers of mouwloze colberts altijd te combineren met een leuke polo van bijvoorbeeld State of Art voor een nettere look of juist met een T-shirt voor een casual outfit.

Het zwarte pak met een twist

Het zwarte pak met een twist

Zoals we bij de tweede modetrend al zagen, neemt de definitie van een pak een andere wending dit jaar. De lookbooks van de modemerken staan vol met volledig zwarte pakken, maar dan niet ontworpen volgens de traditionele stijl. Het idee is dat je meegaat in de casual tailoring trend. Het pak wordt gedragen zonder een basisitem zoals je overhemd. Je kan ook kiezen voor een casual zwart T-shirt. De pakken worden het liefst gedragen met zwarte schoenen. Dit mogen sneakers, sandalen of andere zwarte schoenen zijn. Grote witte sneakers zijn wel geen goed idee. Een subtiele schoen kan eventueel wel, maar hiermee ga je al snel de mist in.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like