Lifestyle

6 originele uitjes met je vriendin

Originele uitjes met je vriendin
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Wanneer je een vriendin hebt, dan doen jullie waarschijnlijk veel dingen samen. In het begin van jullie relatie is het niet zo moeilijk om een leuke activiteit te verzinnen. Naar de bioscoop, uit eten, naar de kermis, of een dagje Amsterdam. Allemaal leuke activiteiten. Wanneer jullie echter een paar jaar samen zijn, dan kennen jullie deze uitjes inmiddels wel. Zit jij een beetje in een sleur en ben je opzoek naar een leuk en origineel uitje met je vriendin? Dan is dit artikel voor jou! Wij hebben 6 originele uitjes met je vriendin op een rijtje gezet!

1 Huur een privé sauna af

Veel mensen ervaren het huidige leven als behoorlijk hectisch. Het is dan ook heerlijk om even naar de sauna te gaan. Dit is bij uitstek een geschikte plek om even tot rust te komen. Hoe leuk is het om samen naar de sauna te gaan? Wil je graag een leuke dag met je partner hebben? Huur dan een privé sauna met zwembad af. In een dergelijke privé sauna kan je heerlijk tot rust komen en even quality time met elkaar doorbrengen.

Het is nu mogelijk om al vanaf 47,50 euro per persoon een privé sauna met zwembad te huren. Naast de sauna en het zwembad heb je ook nog een jacuzzi en een keukentje tot je beschikking. Absoluut een heerlijke dag om samen met je partner door te brengen.

2 Indoor skydiven

In een relatie is het natuurlijk belangrijk dat jullie van elkaar houden. Daarnaast is het fijn als elkaar aanvullen en van elkaar kunnen leren. Een ander iets wat jullie relatie sterker zal maken is het samen overwinnen van jullie angsten. Een origineel date idee, waarmee je dit kunt combineren: indoor skydiven. Dit kan op verschillende plekken in Nederland. Hoe werkt het? Je bevindt je in een tunnel waarin je als het ware naar boven geblazen wordt. Nu balanceer je op de lucht en zweef je als het ware in de tunnel. Best spannend, maar samen kunnen jullie het vast aan!

3 Doe een workshop!

Naast het samen overwinnen van angsten is het ook erg leuk om samen dingen te leren. Wanneer jullie samen een bepaalde skill bezitten, zal dat de relatie gegarandeerd sterker maken. Een goed idee voor een uitje is het volgen van een workshop. Kies bij voorkeur iets wat jullie allebei leuk vinden. Denk bijvoorbeeld aan een dansworkshop of een kookworkshop. Zijn jullie allebei creatief ingesteld? Dan kun je ook kiezen voor een kunstzinnige workshop.

4 Picknick in een luchtballon

In de lente zie je ze in overvloed in Nederland: luchtballonnen. Het toppunt van romantiek is picknicken in een luchtballon. Samen zweven over het prachtige Nederlandse platteland terwijl jullie genieten van een romantische lunch! Je kunt een luchtballonvlucht boeken op verschillende plekken in Nederland. Het is best prijzig, maar dit is het dubbel en dwars waard. Kies wel een dag met mooi weer en weinig wind.

Luchtballonvaart

Lees ook: Deze nieuwe hobby’s moet je beslist een kans geven!

5 Samen naar de tattooshop

Tattoos zijn vandaag de dag razend populair. Je ziet ze steeds meer. Vroeger werden tattoos geassocieerd met ‘bad boys’, maar tegenwoordig kent iedereen wel iemand met één of meerdere tatoeages. Veel koppels zetten ook samen een tattoo. Dit kunnen jullie namen zijn, maar als je (nog) niet zo zeker bent van je zaak, kun je ook kiezen voor een symbolische tattoo. Of allebei wat anders. Een erg origineel uitje en deze herinnering zal voor altijd op jullie lichaam staan.

6 Escaperoom

Als laatste tip van dit lijstje: samen naar een escaperoom. Inmiddels zijn er tientallen escaperooms verspreid over het hele land. Denk aan enge escaperooms, avontuurlijk escaperooms of escaperooms waar je alleen uitkomt als je heel goed nadenkt. Er zit vast een escaperoom tussen die jullie beiden leuk vinden.

Wat vind jij nu een leuk uitje met je vriendin? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like