Geen categorie

7 Baardtips voor op vakantie

7 Baardtips voor op vakantie
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

De vakantie zit er weer op en de baard is dus weer in het land. Uit eigen ervaring hebben wij 7 handige tips voor jullie die je zeker gaan helpen mocht je baard nog op vakantie gaan. Uiteraard ligt het er natuurlijk wel aan waar je naar toe gaat. Maar mocht het een zonnig oord zijn dan zijn deze baardtips zeker van toepassing.

1. Neem een kam mee

Neem een goede borstel of kam mee voor je baard. Je baard droogt snel uit door de zee en warmte waardoor die gaat klitten. Door regelmatig te kammen blijft je baard in model en ziet die er nog steeds verzorgd en goed uit.

2. Scheer je baard niet af

Je omgeving/familie/vrienden/vriendin zullen je misschien gaan overhalen om je baard korter te maken. Want ja je gaat naar de zon en dat kan dan wel eens heel warm zijn. ONZIN. Wij hebben het zelf ervaren, je baard is je niet tot last. Je krijgt het er echt niet warmer door. Mocht je toch je baard inkorten, doe dit dan wel voor de vakantie. Of je wilt graag met een half wit gezicht lopen, alsof je bent wezen skiën met de hele vakantie je skibril op.

3. Neem baardolie mee

Neem voldoende baardolie mee om je baard goed te verzorgen met de hitte. Zoals we al eerder zeiden droogt je baard heel snel uit door de zon en de zee. Maar de baardolie zorgt ervoor dat die lekker zacht blijft. Daarnaast ruik je dan ook gelijk lekker mocht je in de avond uit eten gaan of op stap.

4. Neem baardzeep mee.

De baardolie gebruik je natuurlijk voor overdag of in de avond als je uit eten gaat of op stap. Maar we mogen aannemen dat je je ook dagelijks gaat douchen. Gebruik dan de baardzeep. Hiermee was je gelijk alle zand en zee geuren en andere dingen die je in zee hebt opgepikt eruit. Hiermee blijft je baard ook gelijk weer verzorgd.

5. Laat die baard staan

In punt 2 gaven we al aan dat je baard je gezicht echt niet warmer laat aanvoelen, daarnaast zitten er ook nog een voordeel aan, je kan langer met je zonnebrand doen aangezien je maar de helft van je gezicht hoeft te doen.

6. In bepaalde landen veel aandacht en complimenten

Mocht je naar bepaalde landen gaan, dan kan de baard ook in je voordeel werken. In sommige landen en culturen heeft de baard een bepaalde status. Uiteraard kan het ook voor hele aparte blikken zorgen van onder andere de douane, zoals we zelf hadden op Schiphol…

7. Je kan nu eindelijk een vrouw nadoen maar dan met je baard

Een foto zegt meer dan 1.000 worden
10154382_310067682476817_3208752301791747127_n

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like