Lifestyle

7 dingen om aan de kerstman te vragen dit jaar

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Ben jij Sinterklaas ontgroeid en doen jullie met de kerst aan het uitwisselen van cadeautjes? Dan is het altijd weer moeilijk om met een verlanglijstje voor de kerstman op de proppen te komen. Velen van ons hebben eigenlijk alles wel, en een nieuw bankstel of een nieuwe auto is niet erg kansrijk om aan de kerstman te vragen. Om je een handje te helpen bij het opstellen van je verlanglijstje, doen we een aantal suggesties voor wat je dit jaar aan de kerstman zou kunnen vragen.

Een nieuwe stropdas

Kleding vragen is altijd lastig, omdat de kerstman de kleding niet voor jou kan passen. Kon dat wel, dan kreeg je waarschijnlijk een buikmaat. Wat je wél zou kunnen vragen, is een mooie nieuwe stropdas voor je collectie. Deze koop je niet snel voor jezelf, omdat ze vaak toch een tikje prijzig zijn. Een stropdas hoeft niet gepast te worden, en jouw geliefden weten vast wel welke stropdas je goed zou staan en bij stijl past.

Anti-ijsdeken

Heb jij ook zo’n hekel aan krabben als je ’s ochtends naar je werk toe moet? De last kan aanzienlijk verminderd worden als je voorzorgsmaatregelen neemt door je auto ’s avonds te bedekken met een anti-ijsdeken of een anti-ijsscherm voor je voorruit. In de meeste gevallen krijgen we geen witte kerst en komt zo’n ding nog op tijd als je het van de kerstman krijgt. Het is zo’n investering waar men vaak geen zin in heeft om zelf te doen, dus daarom is het fijn als je het voor kerst kunt krijgen.

Dure onderbroeken

Heb jij een voorkeur voor een bepaald merk onderbroeken die behoorlijk aan de prijs zijn? Dan is dat ook weer zo’n uitgave die je zelf niet graag doet. Vaak blijven de prijzen echter wel binnen de perken voor kerstverlanglijstje. Dus waarom vraag je geen nieuwe onderbroeken aan de kerstman? Dan kun je er weer een jaar tegenaan!

Happy Socks

Nog zoiets wat je niet zo snel voor jezelf koopt: leuke sokken. Happy Socks zijn de laatste jaren bijzonder populair, omdat ze een beetje kleur geven aan het leven. Jij hebt vast wel het zelfvertrouwen om dat soort sokken te dragen en bij tijd en wijle een glimlach op de gezichten van andere te toveren. Zo lang je zelf maar niet een eigenlijk belachelijk hoge prijs voor sokken hoeft te betalen. Daarom zijn Happy Socks perfect voor op je verlanglijstje voor kerstmis.

Extra oplaadkabel voor je smartphone

Bij je smartphone krijg je één oplaadkabel en één oplader, hoewel dat laatste tegenwoordig zelfs steeds vaker wordt weggelaten. Maar het is niet handig om overal dezelfde kabel met je mee te moeten slepen. Het is veel handiger als je een kabel en oplader hebt voor naast je ben én een set voor op de bank. Daarnaast is een oplaadkabel voor in de auto en een voor op het werk om je telefoon aan je computer te kunnen opladen praktisch. Ben jij voorzien van zoveel laadkabels? Nee? Zet dan één of meerdere laadkabels op je verlanglijstje.

Een mooie fles whisky

Wat is er lekkerder dan ’s avonds in het weekend op de bank te kunnen genieten van een lekkere, verfijnde single malt whisky waar je lekker aan kunt nippen? Goede whisky’s zijn echter ronduit duur en koop je daarom niet snel voor jezelf. Je krijgt ze op verjaardagen of bij een afscheid, dus waarom niet met kerst? Als je kerstvakantie hebt, kun je er zelfs meteen iedere avond van genieten, dus een fles whisky onder de kerstboom is een ideale aftrap van je vakantie.

Extra controller

Ben jij een fervent gamer, maar wil je vaker samen met vrienden kunnen gamen? Dan is het handig als je daar ook voldoende controllers voor in je bezit hebt. Deze zijn vaak niet erg goedkoop, maar ook weer niet zo onbetaalbaar dat je ze niet als cadeau kunt vragen. Zet daarom een extra controller voor jouw console op je verlanglijstje voor kerst. Dan moet je natuurlijk wel hopen dat de kerstman in kwestie het ook ziet zitten dat je met vrienden gaat gamen, maar dat kun je dan op deze manier meteen polsen.

Zo, en nu maar in spanning afwachten waar de kerstman dit jaar mee komt. Vergeet ook niet zelf ruimhartig kerstman te spelen voor je geliefden. Anders ligt er volgend jaar misschien wel aanzienlijk minder voor je onder de kerstboom!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like