Lifestyle

8 vrij hilarische en smerige sekstermen uit de Urban Dictionary

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Ben je uitgegeten en niet al een beetje misselijk? Goed, dan wordt het tijd om te lachen om een aantal buitengewoon smerige dingen die ooit iemand heeft bedacht en dus bestaan in een of ander universum. De Urban Dictionary, waar je uitstekend terecht kunt voor Engelstalige slangtermen en hun betekenis, staat vol van dubieuze sekstermen waar je om goede redenen nog nooit van gehoord had. We zetten er een aantal die vrij hilarisch maar vooral ook smerig zijn op een rijtje. We raden geen van allen aan, voor de duidelijkheid.

Alaskan Pipeline

Deze achten we moeilijk uitvoerbaar, maar wel fantasierijk. Iemand doet ontlasting in een condoom. Dit condoom vriest diegene dan in. Als hij diepgevroren en hard is, kan hij uit de vriezer gehaald worden en bij wijze van dildo gebruikt worden voor anale penetratie. Vooral dat condoom vullen lijkt ons makkelijker gezegd dan gedaan. Deze wordt ook wel de Kentucky Klondike Bar genoemd.

Double Stuffed Cupcake

Oké, deze is zowel extreem smerig als buitengewoon ingewikkeld. Waarschijnlijk ook bedacht door iemand met heel veel fantasie die het nooit zelf geprobeerd heeft. Een vrouw poept op de anus van een man terwijl hij op zijn buik ligt. Dan bindt ze haar dildo voor om hem anaal te nemen totdat al haar poep in zijn anus is verdwenen. Dan slaat ze hem op het achterhoofd, waardoor hij de spanning op zijn sluitspier verliest. De ontlasting komt er dan weer uit in een vorm die lijkt op de bovenkant van een cupcake. Daar spuugt ze dan op om het iets van glazuur te geven en voert het hem met een vork. Dus mocht iemand je ooit vragen of je zin hebt in een Double Stuffed Cupcake, vraag dan niet om uitleg maar wijs het meteen af.

San Fran Shotgun

Deze is misschien interessant voor homoseksuele mannen en heteromannen die kinky willen doen met hun partner. Bij een San Fran Shotgun word je anaal gepenetreerd met een dildo door je partner, terwijl deze je tegelijkertijd met de hand bevredigt. Eigenlijk bij lange na niet de smerigste in dit lijstje, maar wel een grappige term.

Philly Blunt

Deze is even goed om in de gaten te houden voor als je vriendin zich vreemd gedraagt tijdens de seks. Bij een Philly Blunt heeft een vrouw seks met een man die achterover gebogen staat. Wanneer het klaar is, poept ze op zijn geslachtsdeel en gebruik een botermesje om het evenredig uit te smeren. Vervolgens steekt ze het uiteinde aan met een vuurtje. Iets met een sigaar, dus. Oppassen geblazen! Als je jeuk ervaart, is het dus niet per se een soa.

Cleveland Steamer

Bij de Cleveland Steamer komen geen geslachtsdelen kijken, maar wel poep, uiteraard. Hoe kon het ook anders. Ongeacht het geslacht poept de ene sekspartner op de borst van de ander. Vervolgens gaat deze op diens borst zitten en beweegt zachtjes naar voren en naar achteren, om zo een stoomwals na te bootsen. Je moet er maar zin in hebben.

Donkey Puncher

Wat we weten van een ezel, is dat deze achterwaarts trapt. De Donkey Puncher is eigenlijk een beetje het omgekeerde hiervan, maar goed. Voor de liefhebbers van anale seks dan maar: tijdens de anale seks sla je degene die je gepenetreerd hebt hard op het achterhoofd. Als gevolg daarvan zou deze diens anus samentrekken, wat dan waarschijnlijk voor extra genot moet zorgen. Denken we.

Angry Pirate

Deze raden we sowieso af want vrouwonvriendelijk en ondankbaar, maar wel pluspunten voor de fantasierijkheid van de bedenker. Een vrouw bevredigt een man oraal. Vlak voordat hij klaarkomt, trekt hij zich terug en spuit in haar oog. Verondersteld wordt dan zij dan een grom van afkeuring slaakt, zoals een piraat. Daarna schopt de man haar ook nog eens tegen het scheenbeen, waarna op één been moet hobbelen om te kunnen lopen. Zoals een piraat, dus.

The Flying Camel

Dus je bent seks aan het hebben met je vrouw of vriendin. Zij ligt op haar rug, jij zit op je knieën. Voorzichtig beweeg je je lichaam voorwaarts zonder je armen te gebruiken, totdat je jezelf enkel nog ondersteunt met je penis terwijl de geslachtsgemeenschap niet onderbroken wordt. Vervolgens maak je klappende bewegen met je uitgestrekte armen zoals een vogel zou doen. Ook producer je een lang, piepend gehuil. Schijnbaar ziet het geheel er dan uit als een vliegende kameel. Waarschijnlijk alleen geschikt voor gevorderde acrobaten.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like