Geen categorie

[adv] Baarden en telefoons

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Tegenwoordig heeft iedereen wel een smartphone. Je hebt ze van allerlei merken, zoals Apple, Samsung, HTC en Sony. Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeur voor het merk. Zelf zijn we fan van Apple. Maar dat is uiteraard een persoonlijke keuze. We hebben dan ook geen zin in een discussie wat nu de beste telefoon is, dit hebben we al vaak genoeg op verjaardagen besproken. Elk merk heet zo zijn voordelen en nadelen.

Zo zagen afgelopen zondag weer een nieuw model voorbij komen. De nieuwe Galaxy S6 van Samsung. Er komen 2 varianten van de telefoon uit. Gelijktijdig met de Galaxy S6 werd de Samsung Galaxy S6 Edge gepresenteerd. Wat ons meteen opviel aan de edge waren de afgeronde zijkanten waar het scherm over doorloopt. Dit moet toch wel een verbetering zijn. Want we weten niet hoe het met jullie zit maar wij hebben nog wel eens dat er soms een baardhaartje ergens tussen blijft hangen en als we dan klaar zijn met bellen kan dit verdomd pijn doen. Misschien is de Samsung Galaxy S6 Edge wel door baarden ontworpen?

Want we weten allemaal dat een baard de allereerste telefoon heeft uitgevonden en daar zijn we meneer Alexander Graham Bell zeer dankbaar voor. Want er is een hoop veranderd vanaf 14 februari 1876 toen het patent voor de telefoon werd ingediend.

alexander graham bell

alexander graham bell

Wat betreft het nieuwe slagschip van Samsung kunnen we verder nog niet heel veel zeggen. Er zijn wel al wat specificaties bekend maar hij ligt helaas nog niet in de winkel. De Galaxy S6 is voorzien van een 5,1 inch-scherm, met een hoge QHD-resolutie (2540 bij 1440 pixels). Hierdoor heeft het toestel een indrukwekkende pixeldichtheid van 577 ppi, waardoor afzonderlijke pixels onmogelijk te onderscheiden zijn. Zoals je zou verwachten is de Galaxy S6 voorzien van high-end specs en Android 5.0 (Lollipop) met een vernieuwde, simpelere versie van TouchWiz.
samsung-unpacked-galaxy-note-edge-9_2040_verge_super_wide
Het is nog niet precies bekend wanneer de nieuwe Samsung uit komt maar geruchten zeggen dat  de release date 22 Maart of 19 April is.
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like