Lifestyle

Altijd alles kwijt? Dit is de oplossing!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Ben jij een persoon die continu dingen kwijt raakt zoals sleutels of een portemonnee? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou. Ekster, een wereldwijd bedrijf dat is opgericht door Nederlandse studenten, heeft een traceerbare portemonnee op de markt gebracht. De zogenaamde Ekster Wallet Tracker Card moet dit probleem gaan voorkomen.

Eigenschappen van de traceerbare portemonnee

De portemonnee heeft een aantal handige eigenschappen: de tracker is zon-oplaadbaar. Het hoeft maar drie uur per maand op te laden om volledig traceerbaar te zijn. Daarnaast is de portemonnee beschermd tegen draadloze skimming of identiteitsdiefstal door de RFID-beschermlaag die in de portemonnees verwerkt is. De beurs is in verschillende kleuren beschikbaar en als kaarthouder of als portemonnee.

Ekster traceerbare portemonnee

Tracking

Je portemonnee is via Bluetooth verbonden aan een app die je moet downloaden op je mobiel. Deze verbinding werkt vanuit twee richtingen: als je je portemonnee bent verloren, kun je deze tracken via de app op je mobiel. Je kunt de portemonnee zelfs ‘bellen’ om het te vinden. En als je je mobiel bent verloren, kun je deze terugvinden via een geluid dat je kan laten afgaan met de beurs. Zelfs wanneer je mobiel op stil staat!

Bekijk hieronder de promotievideo van Ekster voor meer informatie:

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like