Baarden

Andre laat zich de baard afdoen voor Lo for Life

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Ook in Belgie hebben ze een Glazen Huis idee, deze man had wel lef om de volgende actie te starten. Zijn baard eraf voor geld.

LOCHRISTI – De 62-jarige Andre Hendrycks laat zich de baard afdoen. Letterlijk. Hij zal dat laten doen in het Glazen Huis, van zodra er een bod is dat hoog genoeg is. Of de organisatoren kiezen voor echt een veiling en een hoogste bod, dan wel voor een inzamelpot waarbij iedereen die op dat moment aanwezig is een bepaald bedrag kan schenken is nog niet echt duidelijk, en daarover volgt binnenkort meer informatie.

 ‘We denken er aan om het zaterdagnamiddag rond 17 uur te doen’ aldus Ben Bundervoet, en de inzameling zou kunnen beginnen om 14 uur.’

André heeft zeven maand gespaard voor zijn baard. ‘Tijdens de kerstmarkt was ik hulpkerstman, de brave man heeft het dan zo druk, dat hij helpers nodig heeft. En dus liet ik mijn baard groeien. Zeven maand. Die gaan er nu allemaal in één keer af. Het bedrag moet wel voldoende hoog zijn. Zelf moet ik er niets aan hebben, als het maar opbrengt voor dat goed doel’, aldus Andre.

BRON Nieuwsblad.be

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like