De Baard Van

De baard van Paul Goeseije

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Het is weer even geleden, maar we hier een mooi interview met een trotse baarddrager. We zijn benieuwd naar de reden van de baard en uiteraard hoe ze deze verzorgen. Wil jij hier zelf een keer staan of ken je iemand die hier moet staan? Neem dan contact met ons op. Vandaag hebben we de baard van Paul Goeseije.

Wat is je naam?

Mijn naam is Paul Goeseije.

Hoe oud ben je?

Ik ben 32, nou ja, bijna, over drie weken ben ik jarig.

Wat doe je in het dagelijks leven?

Ik werk als procesoperator, daarnaast ben ik druk met onze twee kindjes, hardlopen en blog ik samen met mijn vrouw op www.earlyupandrunning.com.

Hoe lang heb je al een baard en waarom?

Eigenlijk heb ik altijd wel iets van baardgroei gehad, deze baard heb ik in juni een jaar. Het is dan ook echt onderdeel van wie ik ben geworden, we zijn onafscheidelijk!

Heb je een baardenheld?

Tsja, een held… Dat is nog al wat. Ik vind de baard van Aaron Kaufman mooi. (Fast ’n Loud, Discovery Channel)

Wat vindt je directe omgeving ervan?

Ik denk dat de meerderheid het niks vindt maar inmiddels zijn ze er aan gewend, als je maar lang genoeg volhoudt ebt de kritiek vaak weg. Er zijn ook mensen die hem wel mooi vinden, altijd leuk om te horen!

Hoe verzorg je je baard?

Ik was hem met baardzeep van Damn Good Soap Company. Daarnaast borstel en kam ik hem dagelijks. En af en toe gebruik ik baardolie, tonic en snorrenwax.

Ben je wel eens bij een barbershop geweest? Zo ja welke?

Ik ben een keer bij Djivi in Middelburg geweest.

Hoe was de ervaring/beleving bij de barbershop?

Hartstikke goed, een vakman!

Wat betekent de baard voor je?

Het is wie ik ben, als ik hem er nu af zou moeten halen voelt het alsof er een lichaamsdeel af moet. Klinkt misschien dramatisch maar vraag aan een vrouw met lang haar of ze het er af wil halen… Ain’t that easy!

Wat vind je van debaard.nl?

Leuke site, kom er al jaren.

Wat zou je graag nog meer op debaard.nl willen zien?

Misschien wat meer columns, die doen het goed op het net en ik lees ze graag!

Wil je nog iets kwijt over baarden?

Wees er zuinig op en zorg er goed voor! Wees trots op je baard!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like