Geen categorie

Baarden en Sneakerz

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Een baard is een levenstijl opzich zelf. Er is geen vaste winkel waar je als baardloze naar binnen gaat en als baard naar buiten komt. Het kan zakelijk zijn, casual of de stereotype houthakker. Er zijn allerlei soorten baarden. Maar wat ons de laatste tijd opvalt is dat veel baarden weer op de vertrouwde Nike Air Max 1 lopen.

baarden en sneakerz 1Wij moeten zeggen, we hebben al heel wat schoenen gedragen en elk jaar koop je toch 1 of 2 nieuwe maar dit blijven toch wel een van de beste en lekkerst lopende schoenen ooit die wij hebben gehad. Het zijn schoenen die altijd kunnen en overal bij passen en niet alleen nog maar bij het gabber tijdperk horen. Nu waren wij laatst weer eens op jacht in Amsterdam naar nieuwe barbershops of andere gave winkeltjes en liepen wij een sneakerstore binnen. Wij moest even 2x kijken want dit was toch wel bijzonder. Er stonden gewoon 2 baarden met Nike Air Max schoenen aan en nog 1 was ze aan het passen. Zal dit toeval zijn of gaat er dan toch een standaard levenstijl ontstaan voor baarden? Wij hopen van niet, iedereen is anders.

Toch blijven sommige mensen (meestal baardloze) ons aanzien voor hipsters. Zo lazen wij laatst nog een stukje waar we het niet mee eens waren. De website Sikkom zei het volgende: “Zoals behaarde mannenkinnen. Baarden zijn booming. Overal zijn baarden op La Maison de Paradigme. Hoe langer, hoe beter lijkt het wel. Een simpel stoppelbaardje is niet voldoende. Als het haar langer is dan je vuist, dan ben je als baarddrager pas echt cool. En een gewone snor is ook maar zo gewoon.” De echte man die een baard draagt doet dat om dat het bij hem als persoon hoort en niet omdat hij ergens bij wilt horen. Draag je baard met trots en leef jouw eigen leven en stijl. Bij ons begon de baard wel weer te kriebelen, het wordt weer eens tijd voor nieuwe Air Max.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like