Geen categorie

Baardmannen 2.0

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Baardmannen.nl is een fotoproject van Arie Bruinsma. Het eerste deel van het project bestaat uit 100 mannen met baarden, die gefotografeerd worden in de fotostudio van Arie Bruinsma. Inmiddels zijn er 96 baardmannen gefotografeerd en zijn van een groot deel van hen de verhalen ook op de website geplaatst.

Voor wie Arie bekend voor komt kan dat wel kloppen, we hebben eerder aandacht aan hem besteed samen met Sjaak Boot.

Het project bestaat uit mannen met een baard uit alle lagen van de bevolking. Van de trendbaard tot de rockbaard, van de oude baard tot de jonge baard. Ze staan er allemaal tussen en hebben allemaal een verhaal.

De laatste 4 mannen zijn ingepland, maar er staan nog meer dan 50mannen op de lijst die ook graag willen meewerken aan dit project.

Daarom gaat baardmannen.nl door. De opzet wordt iets gewijzigd, nog steeds is het verhaal achter de baardman belangrijk en nog steeds gaat het om mannen met een baard. De fotoshoots vinden echter niet meer per definitie in de studio plaats, maar zullen veelal op locatie plaatsvinden. Meestal in de buurt van Sint Nicolaasga, maar als dat mogelijk is ook ergens anders.

Ditmaal is er geen definitief eindaantal, zolang het project interessante baardmannen met zich meebrengt en zolang fotograaf Arie Bruinsma het leuk vindt gaat hij door met het fotograferen van mannen met baarden.

Van de eerste 100 portretten wordt momenteel bekeken of er een boek van gemaakt kan worden. Volg baardmannen op facebook om op de hoogte te blijven. De tweede serie is inmiddels gestart en je kunt deze vinden op de website onde het kopje baardmannen 2.0

Heb je zelf een bijzonder verhaal en een fraaie baard, geef je dan op via de website www.baardmannen.nl.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like