Geen categorie

Baardmannen, het boek

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Het was 12 juni 2014 toen wij een nieuw bericht op de site hadden gezet. Dit ging over mannen met baarden die op de foto waren gezet. Een van de fotografen was Arie Bruinsma. De nummer 1 fotograaf van Friesland, alleen de rest van Nederland moest hem nog leren kennen. En dat is ook precies wat er gebeurde vanaf het moment dat hij begon met de baardmannen serie.

Het idee was om 100 mannen met baarden op de foto te zetten, maar dit beviel hem zo goed dat die er uiteindelijk voor heeft gekozen om de lat iets hoger te leggen. Uiteindelijk zijn het er 200 geworden. En nog een paar extra maar we houden het even op 200. Maar wat is er nu mooier om al deze werken niet alleen digitaal te hebben maar ook in je hand. Om er een echt koffie-tafel-boek van te maken. Toen wij dit hoorde moesten we hier natuurlijk bij helpen. Het kon niet gebeuren dat dit boek niet werd uitgebracht. Dus wij hebben ook ons steentje bijgedragen en de rest heeft Arie gedaan.

Wij mochten als een van de eerste in Nederland het boek in ontvangst nemen en we kunnen niet anders zeggen dan wat een prachtig boek. De hardcover geeft dat stukje extra kwaliteit. De pagina’s zijn goed ingedeeld en vormgegeven. Het is echt een professioneel boek wat elke baardliefhebber of barbershop in zijn bezit moet hebben.

Enige puntje wat we hebben wat het geheel misschien nog iets gaver had gemaakt. Had de cover als een baard gemaakt, net zoals het album van The Beards.

Maar buiten dat, dit boek is perfect voor op de koffie tafel en voor elke baardliefhebber. Je kan nu alvast je boek bestellen, vanaf 1 oktober gaan we het boek leveren.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like