Baarden product

Baardmuts

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

De baardmuts is populair, dat merken we wel op debaard.nl. Er wordt vaak naar gezocht. Maar wat is er nou makkelijker dan dat je ze gewoon in Nederland kan bestellen en wel bij Baardmuts.nl. Je kan er verschillende modellen kopen.

Maar wie zijn ze nu eigenlijk? We vroegen het aan ze.
Wij zijn Leroy’s Hats en wij verkopen de baardmuts.

Waarom een baardmuts?
De baardmuts is niet zomaar een muts, het is een muts die je beschermt tegen de kou. Eigenlijk doet elke muts dat, maar deze muts beschermt heel je gezicht met een baard en een snor. Hij is ideaal voor de winter, want gauw koud krijg je het niet met deze muts. Je kunt hem bijvoorbeeld ook meenemen op de wintersport, iedereen zal ervan opkijken als je deze muts draagt!

De oprichters hebben niets te klagen over aandacht voor de muts. Zo hebben ze al verschillende keren in het AD gestaan en is er een artikel verschenen op punt avans. Ook is er een win actie op studenten.net geweest.

Gemiddeld worden er zo’n twee baarden per dag verkocht. Niet verkeerd voor een Nederlandse ondernemer in baardmutsen. Wil jij ook zo’n gave muts? Bekijk dan de gehele collectie op de website. De baardmuts is ook te volgen op Facebook en Twitter

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like