Geen categorie

Barbershop Disney World Parijs

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Dat er tegenwoordig overal Barbershops tevoorschijn komen wisten we al, maar dat er serieus ook een barbershop in Disney World Parijs zit dat wisten we nog niet. Al zit deze er al iets langer dan de gemiddelde in Nederland. De barbershop in disney is geopend op 12 April 1992.

Fris jezelf op voor een vrolijke dag in Main Street met een trim en een scheerbeurt in de ontspannen schuilplaats van Dapper Dan’s Hair Cuts, een klassieke 1900 kapperszaak!

In hoeveel themaparken kunt u zich nou laten scheren of knippen in een oude echte barbershop?

Dapper Dan’s Hair Cuts scheert en knipt op de meeste dagen. Je zult een persoonlijke behandeling en een moment van pure ontspanning vinden temidden van de drukte op de straten buiten.

De winkel dateert uit een tijd waarin mannen en vrouwen heel verschillende plaatsen hadden voor hun  behoeften. Dapper Dan’s is versierd met foto’s van boksers en honkbal spelers, biedt mannen tijdschriften zoals Police Gazette aan haar klanten en heeft een charmante verzameling authentieke scheren mokken.

Weetjes

  • Disneyland Parijs en het Magic Kingdom in Florida zijn de enige twee Disney-parken met een barbershop. De barbershop in Florida,  heeft een veel eenvoudiger, helderder interieur en exterieur design en staat bekend als Harmony Barber Shop. Dit was ook de oorspronkelijke naam van de winkel in Parijs, voordat het officieel veranderd in Dapper Dan’s Hair Cuts een paar jaar na de opening.
  • De winkel was oorspronkelijk vergezeld door haar eigen barbershop kwartet, bekend als de Main Street Quartet, die. De winkel zelf is eigenlijk vernoemd naar de oorspronkelijke Dapper Dans, een kwartet dat is uitgevoerd in Disneyland Californië sinds 1959 en die haar naam deelt met twee andere Dapper Dans kwartetten in Walt Disney World Florida (sinds 1971) en Hong Kong Disneyland (sinds 2005).
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like