Geen categorie

BarberSociety Live

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Zondag waren wij te gast bij het eerst barber event van Nederland; BarberSociety Live. Zo goed als alle barbers van Nederland waren hier aanwezig of partijen die wat te beteken hebben voor alle barbers. Denk hierbij aan Schorem, Hairpomades, Wahl en American Crew. Er werden verschillende workshops gegeven en er waren aanverwante producten, zoals baardverzorging, schoenen voor barbers en natuurlijk het baardmannen boek van Arie.

Het was een goed georganiseerde dag. Alles klopte. Het event werd gehouden bij het westergasfabriek in Amsterdam. Een top locatie, niet te groot maar precies goed. En zoals het hoort, de rode loper lag uit. Toen wij binnen kwamen was het al lekker druk. Eerst hebben we even een rondje gelopen om te kijken welke bekenden er allemaal waren. Dit waren er genoeg. Nadat we dit hadden gedaan werd het tijd voor een heerlijk Affligem biertje buiten in het zonnetje. Het mooie aan het barbiersvak vinden wij dat iedereen elkaar het goed met elkaar kan vinden. Ze zien elkaar niet als concurrenten maar echt als collega’s en vaak zelfs als vrienden. Dat zie je niet zo heel vaak in een redelijke kleine markt.

Hét vakevent waar Barbers & Herenkappers elkaar ontmoeten, kennis uitwisselen en inspiratie opdoen.

De hele dag door waren er workshops van onder andere American Crew en Wahl. Hier konden de barbiers extra kennis of nieuwe techniek opdoen. Perfect dus. Het sfeertje was perfect alle juiste elementen waren aanwezig of van dit eerste barber event een succes te maken. Wij hopen dat het een jaarlijks terugkerend iets wordt en hopelijk zijn we er dan ook weer bij. Wij willen Marc van de Hare dan ook bedanken voor de organisatie van dit top event. Bekijk hieronder een kleine sfeerimpressie van het event.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like