Baarden

BEARDsterdam, Europe’s biggest beard event

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Ja, ja, het is EINDELIJK zover: een echt Nederlands baardenevent. Zelf lopen we al langer met dit idee rond, maar helaas vanwege tijdgebrek e.d. is het er nooit echt van gekomen. Maar gelukkig zijn er meer partijen in Nederland die hier wel de tijd voor hebben genomen. Wij willen je graag meer vertellen over het event: BEARDsterdam.

De hele dag staat in het teken van uiteraard baarden. Er is een een echte baardcompetitie met verschillende onderdelen. Denk hierbij aan: beste baard onder de 15 cm, langste baard en best gestylede snor.

Wat hebben ze nog meer?

  • Diverse stands met baardverzorgingsproducten, merchandise en accessoires.
  • Pin-up wedstrijd voor de beste Nederlandse pin-ups. De Rockadilly Crew is aanwezig om je een metamorfose te geven!
  • De beste barbershops zullen demonstraties en workshops geven en er zal een heuse barber battle zijn. Nederlands beste barbiers gaan strijden om de titel ‘Beste Barber van Nederland’.
  • Er zijn mogelijkheden om je te laten behandelen met een klassieke ‘hot towel treatment’, een ‘killer fade’ of een complete ‘on point beard and hair’ behandeling zodat je weer helemaal verzorgd bent.
  • Special guests uit de UK zijn de barbers van ‘Rebel Rebel’ en één van de Europese pioniers op het gebied van international barbering. Zij zullen hun kunsten demonstreren door middel van een artistieke show.
  • Er is een aantal nationale en internationale tattooartiesten aanwezig. Het is zelfs mogelijk om je deze dag te laten tatoeëren door een van de aanwezige artiesten.
  • Een goed evenement kan uiteraard niet zonder goede muziek. Er zal een aantal optredens plaatsvinden van bijvoorbeeld de Katalina Kicks uit de UK, zij promoten hun nieuwe album. Daarnaast komen er twee Nederlandse bands optreden (nadere informatie hierover volgt).

Barbers die aanwezig zijn die dag zijn onder andere: De Baard Guru, Mokum en Jan Willem van B4men.

Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de website van BEARDsterdam. Oh en natuurlijk belangrijk om te melden: het event vindt plaats op zaterdag 20 mei van 12:00 uur tot 22:00 uur bij Het Sieraad Postjesweg 1, 1057 DT Amsterdam.

Me and my #bellezibarberchair #coffee #amsterdam #barbershop

A photo posted by Joshua Onclin (@debaardguru) on

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like