Baarden

Bebaarde Studenten op Avans Hogeschool Den Bosch

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Het berichtje is al wat ouder maar dat maakt het niet minder interessant en daarnaast vinden wij het een top initiatief.

De Commerciële Economie afdeling van de Avans Hogeschool in Den Bosch is wel erg gevuld met haar. Alle mannelijke eerstejaars studenten en hun leraren lopen er rond met een baard van minstens twee weken oud.

De 61 mannen besloten te stoppen met scheren voor de opdracht om een marketingplan te schrijven voor een niet bestaand ontharingsproduct. Twee weken hebben ze hun baard staan, om een gratis trimsessie te krijgen van de hogeschool. De reden: zo kunnen ze zich beter inleven in de wereld van scheren en trimmen. Er werd een speciale grooming salon opgebouwd waar alle mannen zichzelf een nieuwe look kunnen laten geven. De vrouwelijke studenten zullen uiteindelijk stemmen wie de beste nieuwe stijl heeft, die dan wordt beloond met de grooming award (een ontharingsproduct van Philips).

OP ZOEK NAAR DE UNIEKE STIJL VAN NEDERLAND

The Groom Award Na een intensieve zoektocht naar de unieke stijlen van de Nederlandse man, reikt Philips in November de Groom Award uit. De winnaar ontvangt een compleet verzorgde “Scheer Je Weg”-trip naar ‘self expression capital’ Berlijn samen met twee vrienden.

Een scheerbeurt in de hipste scheersaloon van Europa, inclusief een nieuwe outfit om de ‘look’ te perfectioneren. Daarnaast leren ze alles over graffiti-art tijdens de Berlin Street Art and Graffiti Workshop en wordt een compleet avondprogramma verzorgd in het hippe Berlijnse nachtleven.[/b

BRON foliaweb

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like