Geen categorie

Bierdrinkende baarden zorgen voor soppende vrouwen

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Als het goed is komt het mooie weer er dan toch een keer aan. Komend dagen is het lekker warm met het kwik lokaal wel tot 29 grade. Dat betekent twee dingen, terrassen en bbq’en. Wie kijkt daar niet naar uit na het weer van afgelopen weken. Maar voor mannen met een baard is deze periode nog specialer en mooier. Het is namelijk zo dat wanneer je als man met baard op het terras zit en rustig een biertje naar binnen giet, je veel meer aandacht krijgt van het andere geslacht. Het schijnt zelfs zo erg te zijn dat er vrouwen zijn die van hun stoel af soppen wanneer ze jou dat biertje zien drinken. Waarom? De baard maakt het verschil. Door de baard kom je robuuster over en maakt dat biertje je nog mannelijker en een echte levensgenieter. Voor de baardman heeft het meerdere positieve punten, naast de aandacht die hij krijgt krijgt hij hier ook verkoeling door. Door de vochtigheid bij de desbetreffende dame, door het zien van jou, zit jij zelfs midden in de stad aan een meer. Het is dan geen meer om in te zwemmen, maar het geeft wel enorme verkoeling. Als dit geen reden is om in de zomermaanden ook je baard te laten staan dan weet ik het ook niet meer.

Na een middag op het terras en alle aandacht die je hebt verworven met je baard is het tijd voor een overheerlijke bbq. Heb jij even pech, al je vrienden moeten zich melden bij hun vrouw en jij blijft alleen over. Alhoewel alleen? Je kijk om je heen en ruikt onder je oksels. Nee je hebt geen axe onder, het is toch echt mijn baard die deze vrouwen aantrekt. Je komt op een briljant, geniaal, subliem idee; je vraagt al die soppende en kletsnatte dames mee bbq’en. Gelukkig heb je een plastic zwembadje van een goedkope winkel in de tuin staan waar deze dames in kunnen spelen terwijl jij het vlees gaart. Zoals je verwacht had zit er geen enkele vrouw tussen die dit weigert. Hoe kan het ook anders, jij bent een baas met een baard. Voordat je het weet zitten er 4 vrouwen in hun ondergoed(bikini hadden ze niet bij zich) bij jou in het zwembad en lopen er ook 4 vrouwen rond om jou van drinken te voorzien en af te koelen.

Kan het nog beter? Het kan zeker nog beter. Je kijkt hoever je kan gaan als baardman en stelt voor een zoen wedstrijd te organiseren. De vrouw die het beste kan zoenen mag blijven vannacht stel je voor. Je weet dat je veel kunt maken, je weet dat je een baard hebt maar je weet ook dat dit te ver gaat. Maar niets is minder waar. De vrouwen zijn laaiend enthousiast en springen op en gaan netjes in een rijtje staan. Je vertelt hen de spelregels:

  1. Gebruik je handen vooral goed
  2. De zoen moet minimaal 1 minuut lang zijn
  3. Er zijn geen grenzen.

Hoe het verder af loopt mag je zelf in vullen maar dat deze baardman een fantastische dag en nacht heeft gehad weet iedereen. Ik denk dat er verder weinig uitleg benodigd is waarom je ook tijdens de warme periode de baard moet laten staan. Geniet van deze zomer en denk eraan: Een baard drinkt extreem sexy bier

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like