Geen categorie

Brad’s Baard

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Het baardje van deze man is zo geliefd dat hij als voorbeeld voor menig baardtransplantatie geldt. Over wie we het hier hebben? Dat is Brad Pitt, de bekende acteur die onder andere in Fight Club en Ocean’s Eleven speelde. Het zogenaamde Brad-Pitt-baardje zou er mannelijk uitzien en daarom veelvuldig als voorbeeld worden gebruikt. Over welk specifieke baardje van de beroemdheid het gaat, is niet duidelijk. Door de jaren heen heeft de gezichtsbeharing van Pitt namelijk verschillende vormen aangenomen. In dit artikel een overzicht, van geen enkele gezichtsbeharing tot volle baard.

Baardloze jaren

Er zijn verschillende momenten geweest waarop Brad Pitt geen enkele gezichtbeharing had. Denk aan de tijd waarin hij model stond voor horlogemerk Tag Heuer of toen hij eind 2010 de film Moneyball op ging nemen. Het liefst vergeten we deze tijd zo snel mogelijk en gaan we meteen door naar tijden waarin Pitt wel regelmatig met baard gespot werd.

Klein baardje

Je kunt niet in één dag een volle baard creëren. Hoewel je wel methodes kunt gebruiken om je baard sneller te laten groeien, zul je toch echt moeten beginnen met een stoppelbaard en van daaruit verder gaan. Dat weet ook Brad Pitt, die verschillende ‘tussenmodellen’ heeft gehad. In 2012, toen Pitt in een reclame van Chanel No. 5 te zien was, zag hij er bijvoorbeeld zo uit.

Volle baard

Pitt is verschillende keren drager geweest van een wat langere baard. Als we de media mogen geloven, viel de lange baard niet in de smaak bij het grote publiek. Brad Bitt bleek zelf weinig belang te hechten aan de mening van anderen, want hij scheerde zijn baard pas af toen dit noodzakelijk was voor een nieuwe rol. Als reden voor het laten staan van zijn baard gaf hij ‘verveling’ aan. Brad Pitt mag voor velen dan wel een inspirerende acteur zijn; op het gebied van baarden vinden wij hem alles behalve inspirerend. Oordeel zelf.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like