Geen categorie

Grimmige verdwijningen in De 12 van Oldenheim

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Vanaf vandaag, 24 mei, is De 12 van Oldenheim, de nieuwste Nederlandse serie, exclusief te zien bij Videoland. Er zijn al een aantal goede series die van Nederlandse bodem komen. Denk bijvoorbeeld aan Penoza, Zwarte Tulp, Celblok H en Klem. Maar aan dit rijtje wordt binnenkort een nieuwe titel toegevoegd. Voor degenen die geen Videoland hebben: in 2018 is hij ook op tv te zien bij RTL4.

Waar gaat de serie over?

In de serie volgen we de levens van een aantal inwoners van Oldenheim, een oer-Hollands dorpje waar iedereen elkaar kent en waar de families al generaties lang wonen. We maken kennis met bijvoorbeeld een makelaar met een dubbelleven, een bankmanager met psychische problemen, een apotheker met bijzondere praktijken en een overspannen docent op een middelbare school. Tussen deze personen spelen allerlei zaken die later in de serie steeds meer duidelijk worden.

Trailer De 12 van Oldenheim

De trailer maakt de serie nog geheimzinniger. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om hem te kijken!

Verdwijningen…

In dit rustige en vredige dorpje verdwijnen plotseling mensen. Het begint met de verdwijning van de 16-jarige Nine. Haar fiets wordt gevonden in een sloot en er zijn geen andere aanwijzingen. Een onderzoek volgt, maar resultaten blijven uit. En Nine was alleen nog maar het begin van de verdwijningen…

De cast en crew

De serie is van Videoland en RTL. Het verhaal is bedacht door Lex Passchier (bekend van onder andere Moordvrouw, Heer & Meester en Goede Tijden, Slechte Tijden) en het is geregisseerd door Anne van der Linden en Remy van Heugten. De serie heeft een brede cast, maar een aantal bekende namen zijn Noortje Herlaar, Nasrdin Dchar, Fedja van Huêt, Richard Groenendijk, Gaite Jansen, Guy Clemens en Saskia Temmink.

Seizoen 1 heeft 12 afleveringen en is vanaf 24 mei te zien bij Videoland.

Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met Videoland.Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like