De Baard Van

De baard van Berry van der Mark

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Elke week plaatsen we hier een mooi interview met een trotse baarddrager. We zijn benieuwd naar de reden van de baard en uiteraard hoe ze deze verzorgen. Wil jij hier zelf een keer staan of ken je iemand die hier moet staan? Neem dan contact met ons op. Vandaag de baard van Berry van der Mark.

Wat is je naam?

Berry van der Mark

Hoe oud ben je?

29 jaar

Wat doe je in het dagelijks leven?

In het dagelijks leven ben ik Dirrty Berry

Hoe lang heb je al een baard en waarom?

Twee jaar terug liet ik in de winter voor het eerst mijn baard volledig staan. In het voorjaar heb ik hem afgeschoren, maar daar kreeg ik al snel spijt van. In het najaar heb ik m’n baard weer laten staan en er nooit weer afgehaald. Ik had mijn baard al wel eerder willen laten staan, maar mijn vorige vriendinnetjes waren daar nogal op tegen. Gelukkig is mijn huidige vriendin gek op baarden. En waarom ik een baard heb? Because fuck yeah! That’s why!

Heb je een baardenheld?

Jazeker! Aaron Kaufman van Fast ‘n Loud.

Wat vindt je directe omgeving ervan?

Beetje 50/50. Ze vinden het óf fantastisch, óf verschrikkelijk. Een middenweg is er niet.

Hoe verzorg je je baard?

Ik verzorg mijn baard door hem elke dag te wassen en daarna een crèmespoeling te gebruiken. Na het douchen gaat er een kam doorheen en gebruik ik baardolie. Voor mijn snor gebruik ik Snorrenwax.

Ben je wel eens bij een barbershop geweest? Zo ja welke?

Ja, bij Schorem in Rotterdam .

Hoe was de ervaring/beleving bij de barbershop?

Leuke ervaring! Ik moest lang wachten, maar dat was het meer dan waard. En gelukkig kreeg ik er een biertje bij. Die mensen hebben echt verstand van het oldschool knippen en trimmen van haar en baarden. Absoluut een aanrader.

Wat betekent de baard voor je?

Als DJ zijnde maakt het me uniek in de scene waarin ik werk, daardoor betekend mijn baard veel voor me. Door mijn baard wordt ik gemakkelijk herkend door mensen. Bijna iedereen weet wie ‘die DJ met die baard’ is, Dirrty Berry! Verder past de baard simpelweg bij wie ik ben. Het is geen modeaccessoire of hipster ding, het is juist mezelf zijn. Kom je aan m’n baard, dan kom je aan mij!

Wat vind je van debaard.nl?

Leuke en informatieve website, met vooral heel veel baarden. Precies goed dus.

Wat zal je graag nog meer op debaard.nl willen zien?

Ik zou zeggen ga vooral zo door!

Wil je nog iets kwijt over baarden?

There are two kinds of people without beards, boys and women. I am neither.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like