De Baard Van

De baard van Chris

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Wat is je naam?

Mijn naam is Chris Antunes

Hoe oud ben je?

Ik ben 21 jaar.

Wat doe je in het dagelijks leven?

Momenteel werk ik voor mijn opleiding bij een uitzendbureau als intercedent, de persoon die mensen bemiddeld naar een baan. Voor de rest ben ik een concert- en festivalganger met een grote liefde voor muziek.

Hoe lang heb je al een baard en waarom? 

Ik heb af en aan al bijna 4 jaar een baard. Een baard is functioneel en zorgt voor extra persoonlijkheid. Daarnaast wou ik van jongs af aan al een baard hebben, tegenwoordig probeer ik iedere maar maanden een andere stijl; momenteel een losse snor en baard.

Heb je een baardenheld?

Zeer zeker, de baard van Ulysses S. Grant, pure awesomeness.

Wat vinden je directe omgeving ervan? 

Ah verschilt van persoon tot persoon, ik heb het geluk dat mijn collega’s mijn baard accepteren terwijl ik bij vorige werkgevers clean shaven moest aankomen. Op mijn studie was het wel vaak humor, ik heb mij weleens voor kunnen doen als docent terwijl ik in feite een mede leerling was. Mijn vrienden herkennen mij bijna niet zonder baard en geven vaak tips voor een nieuwe stijl.

Mijn ouders laten mij maar de boel de boel doen, gezien ik uitwonend ben hebben ze er weinig zicht op, al hebben ze mij nooit tegen gehouden een baard te groeien.

Hoe verzorg je je baard?

Ik trim het met een kam en schaar, in feite ben ik mijn eigen barbier denk ik wel eens. Ik was het ook meerdere malen per week maar niet met een speciale shampoo of iets dergelijks. Gewone haar shampoo.

Wat betekent de baard voor je? 

Mijn baard is een deel van mijn persoonlijkheid geworden zoals ik al eerder opmerkte. Ik merk dat  ik er ook een stuk opener door geworden ben sinds ik hem draag. Het is niet dat ik zonder baard kan, maar het is eerder dat ik niet meer zonder baard wil.

Wat vindt je van debaard.nl?

Ik kwam jullie site tegen via facebook en de artikelen en filmpjes vind ik zeer informatief en grappig. Ik probeer de feed altijd wel even te volgen.

Wil je nog iets kwijt over baarden? 

Naar mijn mening mag het taboe dat op de werkvloer heerst over baarden zo snel mogelijk doorbroken worden. Ik kom nog te vaak tegen dat er onder een valse kleding voorschriften eis gesteld word dat baarden niet kunnen en/of niet professioneel overkomen. Grote larie als je het mij vraagt. Ik merk zelf dat ik en andere mensen mij serieuzer nemen als degene die spreekt een baard heeft dan een gladgeschoren koppie :’).

Interview

Wil jij hier ook een keer staan? Neem dan contact met ons op.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like