De Baard Van

De baard van David Humme

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Wat is je naam?
David Christiaan Harpertszoon Humme

Hoe oud ben je?
23 jaar

Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik studeer Industrieel Product Ontwerpen aan de HHS, werk bij Timberland Store in Utrecht, Klap veel patjes LoL.
Ik drink en eet wel is wat. Af en toe kijk ik ook wel is een film of ga ik schoenen zoeken op internet.Ook ben ik 2 keer in het jaar in de sportschool te vinden. Mooie vrouwen kijken en op vakantie gaan is ook een must.

Hoe lang heb je al een baard en waarom?
Volgens mijn BeardWatcher app zit ik nu op 8 maanden en 24 dagen.De app houdt verkleuring bij, hoe snel het groeit en een indicatie meter voor aantrekkingskracht bij de vrouwen.Sowieso heb ik altijd al een stoppelbaard gehad, maar op een dag moest die toch maar is even evolueren tot een volle baard.En toen ben ik naar huis gegaan. En toen heb ik mijn baard laten staan.

Het is hard werken!

Mensen vragen wel is aan mij van “Wauw wat een baard. Is dat van een cursus, of van een vriend?” en dan zeg ik “Neeneeneeneenee. Zelf aangegroeid.” “2, 3 maanden in mijn eigen kamer op water en brood en dan Total Isolation.”
1 van mijn grootste inspiraties was toch wel mijn vriendje Rian van Gend.Hij is top model bij Ford Models. Verschenen op RTL Boulevard en bij top modeshows.Ik ben zo trots op hem.

Heb je een baardenheld?
Via debaard.nl zag ik het interview met Rudra. Zijn held was Ricki Hall. Zijn baard was de bevestiging dat mijn tijd was gekomen.
Ricki Hall en Chris John Millington vind ik wel baardhelden. Ook mijn oom heeft een hele mooie, maar hij is niet bekend dus dat boeit niemand denk ik zo.

Wat vindt je directe omgeving ervan?
Super leuk. Ik krijg wisselende reacties van “Jij bent mijn baard voorbeeld” en “Gimli son of Gloin” tot “kerstman” “jezus” en “je lijkt wel een zwerver” Ik reageer op alles met “Bedankt, leuk dat je het zegt!”Voor de rest vind ik het heel leuk om te kijken hoe mensen op een baard reageren. Veel kijken en veel mensen geven complimentjes, wat toch stiekem best wel een beetje leuk is.

 Hoe verzorg je je baard?
Ik was mijn baard dagelijks met shampoo en conditioner. Af en toe een olietje en een baardwax. Dat houdt dit monster in bedwang. Ook ga ik 2 keer in de week naar de baardmasseuse voor een grondige kin behandeling.

Ben je wel eens bij een barbershop geweest? Zo ja welke?
Ik ben vaak te vinden bij Maesons Barbershop in Utrecht. Paar relaxte Antillianen die veel Se Se en Weetoch zeggen en je baard met liefde behandelen.

Hoe was de ervaring/beleving bij de barbershop?
Als ik er goed en diep over na denk kreeg ik best wel een barbershop gevoel. Bij de kapper zitten is altijd een rustgevend gevoel. Met goede muziek en gepraat is het allemaal helemaal mooie dieng.(20 euro trouwens voor baard en haar knippen. Ze doen het nog goed ook!)

Wat betekent de baard voor je?
Mijn baard is mijn baby. Misschien hou ik nog wel minder van mijn kind dan van mijn baard.

Wat vind je van debaard.nl?
Leuk concept. Weetjes en praatjes over baarden. Lekker om even door heen te lezen.

Wat zal je graag nog meer op debaard.nl willen zien?
Een interview met David Christiaan Harpertszoon Humme.

Wil je nog iets kwijt over baarden?

Dit:

Foto’s zijn gemaakt door Michelle Hèlena Janssen

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like