De Baard Van

De baard van Hans

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Wat is je naam?

Hans Pieterson

Hoe oud ben je?

58 jaar

Wat doe je in het dagelijks leven?

Jammer genoeg heb ik op dit moment GEEN werk maar heb in het verleden als straler/spuiter gewerkt.

Hoe lang heb je al een baard en waarom?

Ik heb mijn hele leven (vanaf ongeveer 14 jaar) al een baard omdat ik het helemaal te gek vondt dat ik vroeger al een flinke baardgroei kreeg, en vond het geweldig staan, ik heb in die tijd de jaren 60 wel veel geexperimenteerd met verschillende soorten baarden. o.a. bakkebaarden en ringbaard, of alleen ringbaard enz. Heel af en toe scheerde ik alles af omdat mij iemand zei, dat je dan een vollere baard krijgt.

Heb je een baardenheld?
Nou niet direct een held, maar ik ben wel GEK van 3 personen waarvan ik de baard TE GEK vind op nummer 3 staat Dusty Hill op nummer 2 staat Billy Gibbons beide van ZZTOP en op nummer 1 staat Phil Robertson van de Duck Dynasty.En die baard probeer ik ook te laten groeien lange weg maar ik heb geduld…..!!!!

Wat vinden je directe omgeving ervan?

Mijn vrouw leerde mij vroeger kennen met baard en die is gek met baarden, maar mijn kinderen zijn minder omdat papa een baard heeft, zei vinden glad is in. en familie en vrienden/kennissen weten ook niet beter, iedereen kent mij met baard, zou ik hem afscheren (wat ik wel eens gedaan heb, dan is het Hans Pieterson niet meer.(opmerking wel eens te horen gekregen).

Hoe verzorg je je baard?
Eigenlijk heel gemakkelijk, Ik douche elke dag, was mijn haren (al heb ik op dit moment niet veel, maar laat het ook weer groeien) en neem met die shampoo die ik voor mijn haren gebruik ook de baard mee, werkt goed hoor..!!

Wat betekent de baard voor je?

Zeer Veel, maar ik kan er kort in zijn. Mijn baard is voor mij wat voor een vrouw haar makeup is….!!!!

Wat vindt je van debaard.nl?

ZEER veel, want in het verleden ben ik al eens bezig geweest om een baard te laten groeien zoals van de jongens van ZZTOP maar dat liep verkeerd, omdat mijn vrouw zei, maar dan moet je hem wel bij de wangen egaliseren dat staat netter, maar toen die langer werd zag het niet uit. MAAR door jullie site ben ik begonnen door TIPS van jullie aan te nemen, en nu doe ik er niets meer aan als alleen maar veel kammen in de richting zoals ik hem wil hebben, en laat het gewoon doorgroeien, en verder kicke fotos van mannen met baarden zoals Rick Rubin met haren en baard Prachtig….!!

Wat zal je graag nog meer op debaard.nl willen zien?
Nou.! bijvoorbeeld, zoals ik, dat er mannen zijn die ook bezig zijn om een lange baard te laten groeien, en om een paar weken/maanden weer iets van die persoon plaatsn om te laten zien hoe die baard vordert, En er zijn nog wel wat Bikers, en die hebben vaak ook prachtige baarden.maar vlg. mij zijn jullie daar al mee bezig?.

Wil je nog iets kwijt over baarden?
Nou ja! weinig, als alleen dat iedereen voor zich moet weten wat hij met met zijn gezicht/baard, de een vind het mooi de ander niet, net als bij een vrouw de makeup, de een vind het mooi de ander niet…….!!!

Met vriendelijk baardgroetjes Hans….

Interview

Wil jij hier ook een keer staan? Neem dan contact met ons op.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like