De Baard Van

De baard van Ingmar Voogt

De baard van Ingmar Voogt
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Elke week plaatsen we hier een mooi interview met een trotse baarddrager. We zijn benieuwd naar de reden van de baard en uiteraard hoe ze deze verzorgen. Wil jij hier zelf een keer staan of ken je iemand die hier moet staan? Neem dan contact met ons op. Vandaag de baard van Ingmar Voogt.

Wat is je naam?

Ingmar Voogt

Hoe oud ben je?

32

Wat doe je in het dagelijks leven?

Ik ontwerp hoogfrequent elektronica dat wordt gebruikt voor onderzoek bij hoge veldsterkte MRI scanners en als ik thuis kom ben ik weer vader van twee knappe meiden. Mijn tweeling is nu bijna drie jaar oud. In de tijd die overblijft, ben ik veel bezig met het huis dat ik samen met mijn vriendin heb gekocht. Ook vind ik het leuk om te knutselen met computers/elektronica/hout/metaal. Verder luister ik sinds mijn 13e al naar heavy metal muziek en bezoek ik graag concerten en festivals met mijn vriendin en vrienden.

Hoe lang heb je al een baard en waarom?

In de 3e klas ben ik begonnen met een sikje en na wat experimenteren door de jaren heen, heb ik al een jaar of 10 mijn prachtige baard!

Heb je een baardenheld?

Ja! Gerrit Rijken is mijn (baarden)held!

Wat vindt je directe omgeving ervan?

Mijn vriendin vindt mijn baard sexy. Mijn kleine meisjes kan ik er lekker mee kriebelen en in een dolle bui willen ze nog wel eens in mijn baard bijten.

Hoe verzorg je je baard?

Onder de douche met shampoo als ik mijn haren was en daarna met douchegel als ik mijn lichaam was. Soms verwen ik mijn lange haren met crème-spoeling en dan mag mijn baard daar uiteraard ook van mee genieten. Ik houd hem op lengte met de tondeuze met opzetstuk en modelleer hem met de tondeuze op snij stand en met de schaar. Ik heb nooit nagedacht over andere baardverzorgings producten maar ik ben er wel benieuwd naar.

Ben je wel eens bij een barbershop geweest? Zo ja welke?

Nee, nog nooit.

Hoe was de ervaring/beleving bij de barbershop?

Ben er wel benieuwd naar, moet eens kijken wat voor mij de dichtsbijzijnde is.

Wat betekent de baard voor je?

Mijn baard is onderdeel van mijn gezicht geworden en wil dat graag zou houden want ik ben trots op mijn baard.

Wat vind je van debaard.nl?

Gaaf! Een plaats voor ECHTE mannen!!

Wat zal je graag nog meer op debaard.nl willen zien?

Baardenmuziek! Zoals:

http://www.mustasch.net/

http://www.thebeards.com.au/

Wil je nog iets kwijt over baarden?

In mijn studententijd hadden we een mooie keuken met daarin allerlei potjes met kruiden. Om onze huisgenoot te plagen, die graag kookte en streken met ons uithaalde, heb ik samen met iemand anders een potje gemaakt met daarop het etiket “barba fragmentum”, drie maal raden waar ik het potje mee heb gevuld!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like