De Baard Van

De baard van Jaap van der Burg

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Elke week plaatsen we hier een mooi interview met een trotse baarddrager. We zijn benieuwd naar de reden van de baard en uiteraard hoe ze deze verzorgen. Wil jij hier zelf een keer staan of ken je iemand die hier moet staan? Neem dan contact met ons op. Vandaag de baard van Jaap van der Burg.

Wat is je naam?

Jaap van der Burg

Hoe oud ben je?

30

Wat doe je in het dagelijks leven?

Ik werk als begeleider in de gehandicaptenzorg. We bieden 6 autistische mannen met probleem gedrag 24 uurszorg. Dat wil zeggen dat wij wonen en werken met de mannen. Als dagbesteding werken we voor het Staatsbosbeheer in Drenthe en maken we openhaardhout.

Hoe lang heb je al een baard en waarom?

ik ben al 2.5 jaar niet meer glad geschoren maar echt een baard sinds november 2013

Heb je een baardenheld?

Aaron Kaufman (Fast ’n Loud) en Johny Hendricks (UFC)

Wat vindt je directe omgeving ervan?

Ze vinden het of erg leuk of helemaal niks.

Hoe verzorg je je baard?

Regelmatig wasse, elke dag borstelen en olie voor in de baard en moustache wax in de snor.

Ben je wel eens bij een barbershop geweest? Zo ja welke?

Nee nog nooit. mijn Kapper Silhouet in Veendam knipt hem altijd bij.

Wat betekent de baard voor je?

Stukje eigenheid, het is toch regelmatig onderwerp van gesprek. vroeger was ik die jongen met die bril. nu ben ik die man met die baard.

Wat vind je van debaard.nl?

Erg leuke site. de site heeft mijn baard gered. ik was van plan om hem er af te halen maar toen kwam ik op jullie site terecht en door de tips en de verzorgende spullen die ik heb gekocht zit hij er nog steeds.

Wat zal je graag nog meer op debaard.nl willen zien?

Ik vind het eigenlijk wel goed zoals het nu gaat. kijk er bijna elke dag wel op.

Wil je nog iets kwijt over baarden?

Still growing strong

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like