De Baard Van

De baard van Jarno Hogeweg-Sewalt

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Elke week plaatsen we hier een mooi interview met een trotse baarddrager. We zijn benieuwd naar de reden van de baard en uiteraard hoe ze deze verzorgen. Wil jij hier zelf een keer staan of ken je iemand die hier moet staan? Neem dan contact met ons op. Vandaag hebben we de baard van Jarno Hogeweg-Sewalt.

Wat is je naam?

Jarno Hogeweg-Sewalt

Hoe oud ben je?

35

Wat doe je in het dagelijks leven?

Ik ben Senior ICT Netwerkspecialist

Hoe lang heb je al een baard en waarom?

Vanaf 2011 had ik al een ringbaardje. Sinds november 2014, tijdens het kijken naar bikerserie “Sons of Anarchy” besloot ik mijn baard te laten staan.

Heb je een baardenheld?

“Opie” van “Sons of Anarchy”. (Voor wie de serie nog niet gezien heeft, ga hem eens bekijken. Topserie over bikers, met baarden!).

Wat vindt je directe omgeving ervan?

Ik krijg eigenlijk allemaal positieve reacties, van mijn vrouw mag hij wat korter, maar het gaat haar om de man die eronder zit (haar eigen woorden). Helemaal afscheren is trouwens voor haar uit den boze.

Hoe verzorg je je baard? 

Dagelijks wassen met baardzeep en daarna baardolie en goed kammen. Diverse baardolieën geprobeerd, momenteel is de Apothecary87 origineel favoriet.

Ben je wel eens bij een barbershop geweest? Zo ja welke?

Ja in mijn woonplaats Amersfoort. Uitje van gemaakt samen met een baarddragende vriend. We zijn toen bij The Barber Shop in de Krommestraat geweest.

Hoe was de ervaring/beleving bij de barbershop?

Leuk gezellig klein zaakje met leuke sfeer waar we goed verzorgd werden. Maar het merendeel van het onderhoud doe ik zelf met een schaartje en tondeuse.

Wat betekent de baard voor je?

Het uitdragen van mijn mannelijkheid. Ik voel me er goed bij en het is vaak aanleiding tot leuke gesprekken.

Wat vind je van debaard.nl?

Toffe site, volg jullie al een tijd op facebook en probeer ook altijd reviews van gekochte producten achter te laten in de shop.

Wat zou je graag nog meer op debaard.nl willen zien?

Klanten nog meer aansporen tot doen van reviews (met beloning?) wat ook nuttig zou zijn is vanuit de shop een koppeling naar door jullie eerder gereviewde producten.

Wil je nog iets kwijt over baarden?

“Beards are like boobs, the bigger they are the longer you stare”.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like