De Baard Van

De baard van Lars

De baard van Lars
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Wat is je naam?

Lars Oosterveen

Hoe oud ben je?

27

Wat doe je in het dagelijks leven?

In het dagelijks leven, voor mijn dagelijkse werk repareer ik mobiele telefoons (Apple, Nokia, Samsung en HTC).

Maar in mijn vrije tijd fotografeer ik graag, auto’s, autosport en sport, in de wintermaanden met name korfbal (voor korfbalfoto.nl) en verder probeer ik her en der wat sportiefs mee te pakken (BMX, waterpolo of motorcross) zolang het maar geen voetbal is.

Verder kijk ik ook graag naar films en series en ben ik graag met eten maken bezig (bijvoorbeeld sushi of chili).

3-8 Singlespeed-01

Hoe lang heb je al een baard en waarom?

Sinds april 2010, heb ik een ringbaardje gehad. Eigenlijk was ik al langer fan van een baard(je), maar ik werkte bij de McDonalds, daar was gezichtsbeharing niet toegestaan. De meeste mensen die daar werken hebben ook nog niet zulke goede baardgroei, dus dan is zo’n regel ook wel logisch. Sinds zomer vorig jaar had ik een getrimde baard, standje 8 op de trimmer. Maar sinds afgelopen winter laat ik hem helemaal staan. Waarom? Ik vind het leuk om er aan te plukken en het staat stoer.

Heb je een baardenheld?

In de serie Game of Thrones lopen er wel een groot aantal rond met geniale baarden, een favoriet? Tyrion Lannister (Peter Dinklage)… wat, die heeft geen baard? Dan ga ik voor Tormund Giantsbane (Kristofer Hivju), die baard is geniaal. Voor het ‘echte leven’ ga ik voor Harley Morenstein (Sauce Boss aka Drunk Bacon God aka BloodBeard) van Epic Meal Time. En die ene van de Wehkamp reclame (Ricki Hall), dat is eigenlijk de reden dat ik dacht “ik laat hem langer groeien”.

Wat vinden je directe omgeving ervan?

De meesten vinden hem niet mooi, dikke pech voor hun, ik wel. Collega’s zitten er wekelijks wel over te ouwehoeren, maar die zijn uiteraard glad geschoren. Stel je voor dat je net iets anders bent dan een ander, beetje bekrompen. Qua vrienden, en daar gaat het ook om, krijg ik veel positievere reacties.

Hoe verzorg je je baard?

Elke dag tijdens het douchen was ik hem met shampoo en daarna doe ik er glanscrème in voor een mooiere glans. Dan klinkt een baard toch ineens een stuk minder mannelijk… O ja, ik kam hem ook een paar keer per dag… En eens in de zoveel tijd ga ik naar de kapper voor mijn hoofdhaar en dan wordt de baard ook even bijgewerkt.

Wat betekent de baard voor je?

Wat mijn baard betekend, dat is wel een lastige. Ik laat hem niet staan omdat ik anders niet weet dat ik een man ben of zoiets. Eigenlijk vind ik het gewoon mooi staan, ik word blij als ik in de spiegel kijk! Heb je meer nodig?

Wat vindt je van debaard.nl?

Ik vind debaard.nl een leuke site voor en over baarden, vooral de interviews vind ik leuk om te lezen.

Wat zal je graag nog meer op debaard.nl willen zien?

Het zou leuk zijn om een wat uitgebreidere webshop te hebben qua verzorgingsproducten. Misschien is het dan ook leuk om een lijn met leuke shirts, stickers, caps en andere goodies te hebben? Ook zou ik graag nog meer tips en trucs voor het trimmen, bijknippen en het onderhouden willen zien op debaard.nl

Wil je nog iets kwijt over baarden?

Stand out from the beardless crowd.

Interview

Wil jij hier ook een keer staan? Neem dan contact met ons op.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like