De Baard Van

De baard van Maarten

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Wat is je naam?

Maarten Ahles

Hoe oud ben je?

25 Jaar oud.

Wat doe je in het dagelijks leven?

Ik werk als System Administrator voor het voormalige Hyves.nl, sinds de overname door TMG en het feit dat de stekker er bij Hyves.nl uit gaat sinds kort dus eigenlijk voor TMG.

Hoe lang heb je al een baard en waarom?

Sinds een kleine jaar heb ik een baard, eigenlijk begonnen uit luiheid en vervolgens als grap tijdens carnaval. Na alle complimenten heb ik toen besloten om mijn baard te laten staan, en bij die keuze sta ik voorlopig nog wel even.

Heb je een baardenheld?

Een echte held natuurlijk niet. Wel de eerste die in mij opkomt is misschien wel Meester Bart. Niet alleen heeft hij een goede baard, ook respecteer ik enorm hoe hij zijn VMBO leerling op een leuk en positieve manier neerzet.

Wat vinden je directe omgeving ervan?

Ik krijg eigenlijk alleen maar positieve reacties, de een complimenteus de andere soms een beetje jaloers. Wat mij opvalt is dat ik soms ook van vreemden even kort een compliment als, “He goede baard man” krijg. Ook heb ik zelfs al een leuke bijnaam gekregen; Baarten 😉

Hoe verzorg je je baard?

Uiteraard was ik mijn baard bij elke douche, en trim ik ongeveer 2 keer per week bij.

Ben je wel eens bij een barbershop geweest? Zo ja welke?

Nee, ik heb wel nog een tegoed bon liggen voor Barber Amsterdam op de Binnen Oranjestaat. Snel maar eens gaan.

Wat betekent de baard voor je?

Teveel om bijvoorbeeld de keuze te maken hem niet af te scheren voor Movember, ook al vind ik dat een prachtig initiatief.

Wat vindt je van debaard.nl?

Een leuke toepassing aan de alsmaar groeiende lifestyle weblogs, uniek in zijn soort en lekker persoonlijk.

Wat zal je graag nog meer op debaard.nl willen zien?

Niet echt meer, de focus op alleen baarden is de kracht van je product. Ga zo door.

Wil je nog iets kwijt over baarden?

Aan alle twijfelaars; bij twijfel doen!

Foto is gemaakt door  Bas Geerdink

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like