De Baard Van

De baard van Menno de Koning

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Elke week plaatsen we hier een mooi interview met een trotse baarddrager. We zijn benieuwd naar de reden van de baard en uiteraard hoe ze deze verzorgen. Wil jij hier zelf een keer staan of ken je iemand die hier moet staan? Neem dan contact met ons op. Vandaag hebben we de baard van Menno de Koning.

Wat is je naam?

Mijn naam is Menno de Koning.

Hoe oud ben je? 

Ik ben 35 jaar oud.

Wat doe je in het dagelijks leven?

Ik werk als verkoper in een kookwinkel waarbij we alles verkopen van een garde tot een espresso machine. 

Hoe lang heb je al een baard en waarom?

Mijn baard heb ik vanaf eind 2012, ik had een keer meegedaan aan Movember en vond het leuk om mijn snor te laten staan. Nadat ik dat gedaan had vond ik het wel eens leuk om te proberen om mijn hele baard te laten staan, vandaar. Ik ben al een aantal keer korter geweest en veel langer maar nooit meer geschoren sinds toen.

Heb je een baardenheld?

Jazeker, mannen als Chris Perceval, Chris Millington, Anthony Bogdan, Levi Stocke. Mooie mannen met perfecte baarden dan mag ik blij zijn dat ik er op een foto zo kom uit te zien!

Wat vindt je directe omgeving ervan?

In het begin krijg je natuurlijk reacties omdat je opeens haar op je kin heb, maar de meeste reacties waren en zijn nog steeds erg goed. De enkele die het “vies” vind negeren we lekker natuurlijk! Werk vind het alleen maar prachtig!

Hoe verzorg je je baard?

Ik was mijn baard één keer in de week daarna in de conditioner, meestal iedere dag een paar druppels baardolie, baardwax om te stylen. En af en toe bij punten met een schaar en tondeuse.

Ben je wel eens bij een barbershop geweest? Zo ja welke?

Kwam regelmatig bij Schorem in Rotterdam toen deze nog niet zo mega druk was, maar nu met project “haar laten groeien” bezig en baard trim ik zelf bij.

Hoe was de ervaring/beleving bij de barbershop?

Ja top! Prettig om ook op je kin verzorgt te worden. En ziet er altijd mooi strak uit!

Wat betekent de baard voor je?

Doen wat je wil, je eigen pad volgen, mannelijkheid en schijt hebben aan wat mensen vinden van jou keuzes. En lekker warm in de winter! 

Wat vind je van debaard.nl?

Leuke site, kijk er graag op en wordt vaak alleen maar jaloers als ik die mooie baarden zie!

Wat zal je graag nog meer op debaard.nl willen zien?

Eigenlijk doen jullie het al hartstikke goed!

Wil je nog iets kwijt over baarden?

Nee baarden zeggen al genoeg van zichzelf!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like