De Baard Van

De baard van Robby Verduijn

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Elke week plaatsen we hier een mooi interview met een trotse baarddrager. We zijn benieuwd naar de reden van de baard en uiteraard hoe ze deze verzorgen. Wil jij hier zelf een keer staan of ken je iemand die hier moet staan? Neem dan contact met ons op. Vandaag hebben we de baard van Robby Verduijn.

Wat is je naam?

Robby Verduijn

Hoe oud ben je?

33

Wat doe je in het dagelijks leven?

Begeleider binnen het gevangeniswezen

Hoe lang heb je al een baard en waarom?

Ongeveer zes jaar nu, in verschillende lengten. In eerste instantie omdat ik echt niet tegen scheren kan, het irriteert en het jeukt. Daarna werd het gewoon een soort van “hmmm staat eigenlijk wel vet, eens kijken hoever ik kom”.

Heb je een baardenheld?

Omdat ik begon met groeien voordat het een hype werd, heb ik niet echt een directe held. Er zijn echter zoveel goede baarden terug te vinden kijk bijvoorbeeld naar de Bearded Villains (instagram) hier zitten de grote jongens zoals Chris John Millington, Lane Toran, Jimmy Niggles, Gwilym C Puch bij, maar ook de “dagelijkse” baardragers waaronder Robby Vé hahaha (Linksboven) zijn hier terug te vinden.

De baard van Robby Verduijn

Wat vindt je directe omgeving ervan?

Over het algemeen reageert iedereen erg positief. Uiteraard zit er wel een enkeling bij die het niets vindt of die hem liever iets korter ziet, maarja dat hou je denk ik altijd wel.

Hoe verzorg je je baard?

Beardsoap, beardoil & beardbalm. Verder goed kammen en föhnen. Je moet eigenlijk je vrouwelijke kant ontdekken om een man te kunnen zijn 😉

Ben je wel eens bij een barbershop geweest? Zo ja welke?

Jazeker, bij Pappas in Utrecht en bij Schorem in Rotterdam. Verder werkt een goede vriend van mij (Youssef, zelf ook een flinke baard) bij de Kinki in Utrecht en die doet mijn baard ook regelmatig.

Hoe was de ervaring/beleving bij de barbershop?

Pappas is altijd super!! Al moet je ruim van te voren een afspraak inplannen, neemt Erwin (eigenaar) altijd de tijd voor je!! Ik ben één van de lucky few, die hij ook wel eens tussendoor even wilt bijtrimmen.

Schorem is een leuke beleving en de jongens zijn zeer bekwaam in hetgeen dat ze doen. Echter is drie tot vier uur wachten voor mij iets teveel van het goede om dit vaker te doen.

En al is hij geen officiële barber….Youssef!! Much Love!!

Wat betekent de baard voor je?

Genoeg!! (Veel klinkt zo…..ik weet niet). Ik steek er veel tijd en geld in en mijn dochtertje Neva is er gek op, die hangt er zo nu en dan ook even lekker in. Het is een deel van wie ik ben.

Wat vind je van debaard.nl?

Handige site, waarop je veel informatie (terug) kan vinden. Veel uitleg over producten en de mogelijkheid tot het bestellen hiervan.

Wat zou je graag nog meer op debaard.nl willen zien?

Ik vind het goed zo! Ik vind als je iets echt zo graag wilt zien, toon dan een beetje initiatief en fiks het zelf even.

Wil je nog iets kwijt over baarden?

Als je een baard wilt, laat hem groeien, maar besef wel…………….. “de man maakt de baard, de baard maakt niet de man”

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like