De Baard Van

De baard van Robert Braam

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Elke week plaatsen we hier een mooi interview met een trotse baarddrager. We zijn benieuwd naar de reden van de baard en uiteraard hoe ze deze verzorgen. Wil jij hier zelf een keer staan of ken je iemand die hier moet staan? Neem dan contact met ons op. Vandaag hebben we de baard van Robert Braam.

Wat is je naam?

Robert Braam

Hoe oud ben je?

Volgende week word ik 34

Wat doe je in het dagelijks leven?

Ik ben (trainings)acteur

Hoe lang heb je al een baard en waarom?

Heb vroeger als een grote sik gehad maar mijn huidige baard is 2 jaar. Ik wou mijn snor laten staan voor Movember, dat ging goed maar de rest ging goed mee. Ik dacht: ha, dit staat me best goed. Groeide zeer gestaag en ook nog zonder jeuk.

Heb je een baardenheld?

Niet een specifieke. Gewoon bekende en minder bekende mannen met een echte grote baard zijn mijn helden.

Wat vindt je directe omgeving ervan?

Mannen zijn op enkele na enthouiast. Sommige positief jaloers (ivm gebrek aan groei of last van jeuk). Vrouwen wisselt heel erg. Of tof of te lang.

Hoe verzorg je je baard?

Ik was het wanneer ik mijn hoofdhaar was. Gebruik altijd de beard balm van Damn that soap. 1 of 2 keer haal ik wat uitstekende haartjes weg bij mijn snor. Maar eigenlijk is dat zeer mininaal. Ik laat, als ik mijn hoofdhaar laat knippen, ook mijn baard bijwerken. Ook dat is minimaal. Kapper (ja nog niet een echte barbier) gebruikt tondeuse om heel lichtjes om de uitschieters weg te halen. Daardoor blijft baard zo goed als constant op zelfde lengte.

Ben je wel eens bij een barbershop geweest? Zo ja welke?

Not yet! In mijn woonplaats Groningen zit een nieuwe…daar wil ik binnenkort es langs. En Schorem (in Rotterdam) ga ik zeker ook es bezoeken.

Wat betekent de baard voor je?

Ben er gewoon heel trots op. En zeer gelukkig mee.

Wat vind je van debaard.nl?

Eerlijk gezegd ken ik het pas sinds heel kort. Ben nog niet uitgebreid op de site geweest. Maar zag al paar awesome baarden

Wil je nog iets kwijt over baarden?

‘What’s the most annoying thing about a beard? The questions!’. Soms dan.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like