De Baard Van

De baard van Shawn Buckles

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Elke week plaatsen we hier een mooi interview met een trotse baarddrager. We zijn benieuwd naar de reden van de baard en uiteraard hoe ze deze verzorgen. Wil jij hier zelf een keer staan of ken je iemand die hier moet staan? Neem dan contact met ons op. Vandaag de baard van Shawn Buckles.

Wat is je naam?

Mijn naam is Shawn Buckles.

Hoe oud ben je?

Ik ben 23 jaar.

Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik werk als kunstenaar en muzikant in Leeuwarden. Ik speel in Stuart Mavis, een opkomende singersongrapper uit Groningen. Wij speelden al op 3FM en Radio 538. (http://shawnbuckles.tumblr.com/stuartmavis) Ik ben schrijver en werk momenteel aan een eigen plaat. http://shawnbuckles.nl/ongebundeld

Hoe lang heb je al een baard en waarom?

Ik heb nu twee jaar een baard. Ik vind het vooral mooi, mijn vriendin vind het prachtig. Maar het is ook gezond: het helpt je huid beschermen tegen de zon en filtert vuile deeltjes uit de lucht. Het staat ook gewoon goed op het podium.

Heb je een baardenheld?

Mijn baardenheld is Hugh Jackman.

Hoe verzorg je je baard?

Ik verzorg mijn baard niet zelf: mijn vriendin knipt mijn baard.

Ben je wel eens bij een barbershop geweest? Zo ja welke?

Ik ben nog nooit in een barbershop geweest, maar ga het binnenkort wel eens proberen.

Wat betekent de baard voor je?

Mijn baard is mijn grootste vriend!

Wat vind je van debaard.nl?

Ik vind het een te gekke website!

Wil je nog iets kwijt over baarden?

Een baard is een mooi ding en dient gekoesterd te worden.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like