De Baard Van

De baard van Steven Brian Ludwig

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Elke week plaatsen we hier een mooi interview met een trotse baarddrager. We zijn benieuwd naar de reden van de baard en uiteraard hoe ze deze verzorgen. Wil jij hier zelf een keer staan of ken je iemand die hier moet staan? Neem dan contact met ons op. Vandaag hebben we de baard van Steven Brian Ludwig.

Wat is je naam?

Steven Brian Ludwig

Hoe oud ben je?

28

Wat doe je in het dagelijks leven?

Werk op een juridische afdeling bij een bestuursorgaan.

Hoe lang heb je al een baard en waarom?

Oei. Ik kan me niet herinneren wanneer ik mij voor het laatst heb geschoren. Een volle baard sinds anderhalf jaar. Waarom? Omdat ik geen vrouw ben.

Heb je een baardenheld?

Held is een groot woord. Alhoewel ik Chris John Millington wel tof vind en volg op instagram. Helaas heeft hij zijn baard eraf gehaald.

#debaard #debaardnl #baardnl

A photo posted by DEBAARD.NL (@debaardnl) on

Wat vindt je directe omgeving ervan?

Mijn directe omgeving is er wel aan gewend. Toch merk ik dat mensen er altijd een mening over moeten hebben. Die mening wordt niet recht in je gezicht verteld (waarschijnlijk omdat de baard afleidt haha). Vaak wordt dit afgedaan met “grapjes” zoals: “ben je een IS-strijder geworden?” Totaal niet grappig.

Hoe verzorg je je baard?

Gewoon wassen tijdens het douchen. Ik gebruik geen extra middelen zoals baardolie ofzo.

Ben je wel eens bij een barbershop geweest? Zo ja welke?

Nee nog nooit. Zit er geen bij mij in de buurt. Moet er toch maar een keer van komen he?

Campaign shot for Jacob Bikes. ? by: Ingo Calì

A photo posted by Steven Brian Ludwig (@stevenbrianludwig) on

Wat betekent de baard voor je?

Ik ben eraan gewend. Je ziet het veel als hype en veel als “ik doe niet mee aan de hype, ik ben altijd een man met baard geweest”. Ik denk dat ik daar een beetje tussenin zit. De ene dag wil ik em eraf branden, de andere dag bedenk ik me weer.

Wat vind je van debaard.nl?

Tof! Vooral zo doorgaan. Je merkt aan alles dat dit van een liefhebber is en niet om aan de gehypte baard de verdienen.

image1

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like