De Baard Van

De baard van Tim

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Wat is je naam?

Tim Vergeer

Hoe oud ben je?

33 jaar

Wat doe je in het dagelijks leven?

Ik ben ambtenaar in het zuiden van het land

Hoe lang heb je al een baard en waarom?

Ik laat al jaren af en aan een baard staan om die na een half jaar weer af te scheren, al zal het nu inmiddels een 3 jaar geleden zijn dat ik voor het laatst een kale kaak had. Zonder baard heb ik een redelijk blote-billen-gezicht, en ik heb een redelijk volle baard die me niet slecht staat, vind ik zelf. Ik heb een hekel aan scheren, dus dat ik dat niet dagelijks hoef te doen komt mooi uit.

Heb je een baardenheld?

Niet direct, er is niet iemand waarvan ik zeg “zijn baard zou ik willen hebben”. In de tv-serie “Vikings” van History Channel zitten wel een paar zeer indrukwekkende baarden.

http://www.vulture.com/2013/04/vikings-tv-most-epic-hair.html

Wat vinden je directe omgeving ervan?

Die zijn er inmiddels wel aan gewend.

Hoe verzorg je je baard?

Goed wassen, goed kammen en af en toe wat baardolie erin.

Wat betekent de baard voor je?

De baard is een onderdeel van wie ik ben. Zoals ik ook 2 armen, 2 benen etcetera heb, heb ik een baard. Waar andere mensen misschien sieraden of accessoires gebruiken om accenten aan hun uiterlijk geven, heb ik een baard.

Wat vindt je van debaard.nl?

Het is goed dat er voor liefhebbers van baarden een Nederlandse site is die ze even in het zonnetje zet.

Wat zal je graag nog meer op debaard.nl willen zien?

Opvolgend op de vraag over de baardenheld is het misschien een idee om van de genoemde helden een portret op de site te zetten, met de mooiste baardenfoto’s.

Wil je nog iets kwijt over baarden?

Baarden mogen gezien worden. Mannen zijn niet minder beschaafd als ze een baard laten staan en het is goed dat debaard.nl dat laat zien.

tim

Interview

Wil jij hier ook een keer staan? Neem dan contact met ons op.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like