Geen categorie

De Baardcompetitie

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

We hebben weer een mooie tip binnen gekregen die uiteraard iets te maken heeft met baarden. Barbershop Baard & Haar is een baardcompititie begonnen.

Het idee is om zoveel mogelijk mannen te stimuleren om hun baard te laten staan. Dit gekoppeld aan een prijzenpakket proberen ze zoveel mogelijk mannen over de streep te trekken.

2 april 2014 is de dag dat ze beginnen met de baardcompetitie. Het zal via Facebook verlopen en alle deelnemers moeten voor 2 april een foto opsturen van hun gezicht. Of dit nu met of zonder baard is, maakt niet uit. De bedoeling is dat men de baard niet meer mag scheren na 2 april. Bijwerken bij de nek en netjes houden is geen probleem, maar de baard daadwerkelijk korter maken mag niet. Doe je dat wel dan lig je uit de competitie.

Elke maand moet je een foto van jezelf plaatsen op de Facebookpagina om nog in de race te blijven. Tevens is dit dus ook de controle of je baard groeit en je er niets mee gedaan hebt.Omdat je op Facebook likes kunt geven leek het ons ook een mooi idee om “de baard van de maand” te belonen met een prijs. Degene met de meeste likes krijgt die titel.

Degene die als laatste overblijft zal een mooi prijzenpakket ontvangen met allerlei baardverzorgings-producten. In de tijd dat je meedoet aan de baardencompetitie zal je korting krijgen bij Baard & Haar Barbershop.

Meer informatie zie de Facebook pagina

Uiteraard zal het mooi zijn als de mannen die mee doen aan deze competitie zich ook aan melden voor de wereld record poging.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like