Geen categorie

De beste baard van Nederland Competitie

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Het is weer tijd voor een competitie en niet zomaar een. We gaan op zoek naar de beste baard van Nederland. We hebben begin dit jaar natuurlijk al de baard van competitie gehouden, maar nu mag iedereen mee doen. Dus ken jij of ben jij de beste baard van Nederland, geef je dan nu op en maak kans op de eretitel en op mooie prijzen.

Hoe doe je mee?

Het enige wat we van je vragen is een goede foto waar je met baard op staat + je naam en vermelding van: De beste baard van Nederland. Dat is voldoende.

Hoe meld ik mij aan?

We hebben een speciale pagina aangemaakt waar je je foto kunt uploaden. Iedereen mag maar een foto uploaden (max 1mb), om het wel eerlijk het houden.. Je moet je wel eerst even registreren of inloggen met Facebook, Google of Twitter. Tot 1 november 2015 kan je je foto uploaden.

Tot wanneer kan ik mij aanmelden?

Aangezien er een hoop baarden zijn hebben we een redelijk lange aanmeld periode. Tot 1 November 2015 kan jij jezelf aanmelden met een foto.

Waarom moet ik mee doen?

Uiteraard is niets verplicht, je MOET niet mee doen. Maar als jij denkt dat je de beste baard van Nederland hebt, waarom zal je dan niet mee doen? En daarnaast kan je uiteraard ook wat leuks winnen.

Stemmen

Vanaf vandaag kan je al meteen stemmen. Je kan alle baarden/foto’s bekijken en stemmen op jouw favoriet. Voor stemmen hoef je niet aangemeld te zijn.

Prijzen

We gaan drie prijzen weggeven, kijk snel wat je kunt winnen.

Nummer 3

Nummer 2

Nummer 1

Gratis knip en scheerbeurt bij Cut Throat Barber (uiteraard blijft je baard zitten, tenzij je anders wilt)

Winnen

De competitie loopt tot 15 december 2015. Tot dan kan iedereen stemmen. De foto met de meeste stemmen wint dan de competitie en mag zichzelf de beste baard van Nederland noemen.

En nu?

Stuur dus vandaag nog je foto op de actie pagina en maak kans op die titel, de beste baard van Nederland.

Sponsoren

Deze competitie wordt medemogelijk gemaakt door: Debaard.nl, Mansly.com, OnsMannen.com, Cut Throat Barber en The Dutch Beard And Moustache Association

*Voorwaarden wedstrijden/acties

  • Tegen het oordeel van de jury is geen bezwaar of beroep mogelijk. Over de wedstrijdvoorwaarden en de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
  • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
  • Debaard.nl kan ten alle tijden de wedstrijd stoppen of prijzen wijzigen.
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like