Geen categorie

De meest irritante, onnozele en slecht getimede vragen van vrouwen…

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Schaaaatttt, kan je even komen kijken? Schaaaatttt, kan je eventjes helpen? Ga je naar de keuken? Kun je dan de was in de droger doen. Dit zijn maar een aantal vragen die wij, mannen, elke dag naar ons hoofd geslingerd krijgen van onze vrouw. We kunnen niet eens even op de wc zitten en er wordt ons weer iets gevraagd. Weet jij waar mijn nagellak ligt? ‘Ja, tuurlijk schat, die heb ik gisteren gebruikt en ligt op mijn nachtkastje…..’. Deze ervaringen waren voor een onderzoeker genoeg om onderzoek te doen naar de, in de ogen van de man, vervelendste vragen die vrouwen stellen.

Ik weet, op het moment dat jij dit leest, dat er nu al een aantal vragen in je opkomen en die je graag kwijt wilt. Houdt dat vast en deel het straks met ons maar niet voordat je verder gelezen hebt. Ik neem je mee naar jouw huiskamer en stel je het volgende voor: Je hebt een super drukke dinsdag gehad op het werk, de telefoon heeft geen seconde stil gestaan en je heb anderhalf uur over moeten werken om alles rond te krijgen. Na het werk rijdt je richting huis en kom je ook nog eens in de file. Deze file levert je een extra vertraging op van ongeveer een half uur. Op het moment dat je thuis aan komt verschijnt er een glimlach op je gezicht, je ruikt dat er gekookt wordt en je bent blij je vrouw te zien. Tijdens het eten bespreek je de dag en daarna spring je gauw onder de douche om je makkelijke kloffie aan te doen. In gedachten ben je al een half uur verder, wie zal er winnen? Barcelona of Chelsea? Dinsdagavond, Champions league-avond. De wedstrijd is nog geen 5 minuten bezig en dan begint het ‘gedonder’ alweer. Schat, weet je wat er vanmiddag gebeurde op het werk? Je vrouw pakt de afstandsbediening en zet de televisie wat zachter. De hint van je boze blik werkt niet en het in een keer leeg drinken van je biertje blijkbaar ook niet.  Altijd hetzelfde, heb je even rust, kijk je voetbal, begint je vrouw weer over onnozele zaken te klepperen.

Je bent het geklepper na een kwartier zat en je hebt de moed opgebracht om er iets van te zeggen en stampvoetend loopt ze naar boven. Je ergert je, maar dit probleem los je later wel op, na de voetbal. Het laatste fluitsignaal heeft nog niet geklonken en je duikt naast je vrouw. Deze doet alsof ze slaapt en je geeft aan dat je het kinderachtig vindt. Voordat jij ook nog maar iets kan zeggen krijg je een preek. Je probeert het te weerleggen maar dan komt de vraag waar jij de kriebels van krijgt. De vraag die volgens het onderzoek als meest irritant wordt beschouwd: ‘Oke, je bent geïrriteerd, maar wat gaat er in je om? Waar denk je aan?’. ‘Moet ik je nou echt alles vertellen? Als ik exact vertel wat er aan de hand is dan slaap jij in een ander bed. Ik zat op het begin van de avond met mijn gedachten bij de voetbal maar omdat er een of andere kakelende kip zonder kop rond liep, sloegen mijn gedachten over naar een lekker broodje gemarineerde kip en scheidingspapieren.

Het verschil tussen mannen en vrouwen is er nou eenmaal en wederzijds begrip voor bepaalde situaties hebben we allebei niet. Maar wat vind jij de meest ergerlijke vraag van je vrouw? Laat het in een reactie hieronder weten en tag de vrouw wie jou dit altijd stelt!

Trouwens, nu je dit toch leest, kan je de groene container dan nog even aan de straat zetten?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like