Geen categorie

De Tinderbeards – Charlene

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Naam:Charlene
Verjaardag: 7 april 1981
Woonplaats: Utrecht
Tinder profiel?: Ja, maar niet heel actief meer.
Muziek voorkeur(en): House & Soul
Beroep: Projectcoördinator in de modebranche
Favoriete vrijetijdsbesteding(en): Hapje, drankje & chillen met vrienden of soms gewoon even HE-LE-MAAL niks.
Favoriete baardman: De Stoppelbaardman

Wat is de verhouding “mannen met & mannen zonder baard” bij jouw Tinder matches?
De verhouding is 5/7, oftewel 5 met baard en 2 zonder. Ik ben zelf even verbaasd, haha! Ik was me er niet echt van bewust dat er meer baardmannen tussen zouden zitten. Alle vijf dan wel met een stoppelbaardje hoor of ietsje meer dan dat, maar dus niet met een “echte baard” van een paar cm lang. Dat is dan weer niet mijn ding. Met de meeste van hen chat ik trouwens niet (meer), dus ik weet niet in hoeverre je ze überhaupt nog echt Tinder ‘matches’ of ‘Prinsen’ kan noemen, hoor.

Welke uiterlijke kenmerken van mannen spreken jou op Tinder het meest aan?
Ik let het meest op de ogen. Die moeten wel aanspreken. Foto’s met een zonnebril zijn dus echt heel irritant! Dan lijk je misschien op James Dean, maar ondertussen… De meeste mannen die ik ‘like’ hebben wel een beetje een babyface. Verder vind ik een mooie kaaklijn aantrekkelijk, met een stoppelbaardje blijkbaar 😉 Dat maakt de babyface toch mannelijker en sexier. En als het even meezit, wel heel cliché hoor, lichte ogen en donker haar.

Welke overige kenmerken op Tinder zijn voor jou doorslaggevend om te “liken”?
Als ik zie dat een man geïnteresseerd is in reizen, fotografie, kunst, etc. en/of creatief is ingesteld. Dat vind ik wel een pluspunt. Voor zover je dit allemaal echt serieus kan beoordelen aan de hand van de foto’s en gemeenschappelijke interesses.

Denk je dat mannen met baarden op Tinder meer succes hebben, aangezien het op Tinder puur om het uiterlijk draait?
Het draait inderdaad om het uiterlijk en de keuring daarvan, maar ik denk niet dat mannen met baarden daarom persé meer of minder succes hebben. Het is maar net wat iemand aantrekkelijk vindt.

Tinder is een vleesmarkt waar het principe eigenlijk best oppervlakkig is. Mannen met baarden worden echter niet vaak als oppervlakkig gezien. Wat straalt een baardman op Tinder dan volgens jou uit?
Ja, het is zeker oppervlakkig, maar om die reden ligt de drempel wel laag om mee te doen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet veel echte baardmannen voorbij heb zien komen op Tinder. En dan heb ik het dus over mannen met baarden van een paar cm lang. Stoppelbaardjes zijn er namelijk genoeg! Dus als we het over de echte baardman hebben – en dan niet de ‘ZZ-Top’ baardman, maar de “mooie baardman van ‘nu’ (als we toch even oppervlakkig mogen zijn) met een paar cm aan de kin” – dan associeer ik hem met zelfverzekerdheid en creativiteit. En ja, ik heb gezegd dat ik een voorkeur heb voor creatieve mannen, maar als ik mag kiezen, dan toch liever zonder baard!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like