Geen categorie

De Tinderbeards – Laura

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Naam: Laura
Verjaardag: 26 juli 1981
Woonplaats: Amsterdam
Tinder profiel?:  Ja / Nee, niet meer: het is ingewikkeld.
Muziek voorkeur(en): Alles wat geluid maakt.
Beroep: Creatief/copywriter bij een reclamebureau
Favoriete vrijetijdsbesteding(en): Paardrijden, dansen, eten, drinken
Favoriete baardman:  Eric Corton. Lekker volwassen.

Wat is volgens jou de verhouding “mannen met & zonder baard” op Tinder?
Ik zie op Tinder (te) weinig baarden. Ja, die vlassige jongens met een beetje “kinhaargroei”. Weinig échte baarden.  Dus niet echt die mooie volle regelmatige baarden, maar meer de ongeschoren look (dé 2 dagen baard).  Maar dat doet mij dan niet zoveel.

Welke uiterlijke kenmerken van mannen spreken jou op Tinder het meest aan?
Mannen met een ‘mannen-uitstraling’ spreken mij het meest aan. Groot, gestyled. Baard + tattoos = jammie. Als ze verzorgd en volwassen ogen, ben ik al heel blij. Hij hoeft niet überhip te zijn, maar moet wel in één oogopslag een goede aura hebben. Een lieve lach met ietwat scheve tanden is niet erg. Het is meer een gevoel dan perse een look. Ik wil geen ‘jongen’, maar een man. Hij mag zelfs al een beetje grijs worden 😉

Welke overige kenmerken op Tinder zijn voor jou doorslaggevend om te “liken”?
Interesses. Alhoewel dat ook relatief is natuurlijk via Facebook. Soms ‘like’ ik er één niet, omdat hij de ‘verkeerde’ vrienden heeft, zoals mijn baas 😉 Ik weet niet of ik op date wil met de beste vriend van mijn baas.  Ik vind het ook wel prettig als hij een beetje uit de buurt komt, mocht het op een date uitlopen.  Voor de rest zijn er weinig aspecten waar je iemand op kan selecteren. Van tevoren stel je natuurlijk leeftijd en woonafstand al in.

Denk je dat mannen met baarden op Tinder meer succes hebben, aangezien het op Tinder puur om het uiterlijk draait?
Baarden zijn wel de trend. Ik kan me voorstellen dat veel dames en meisjes daar nu dus een voorkeur voor hebben. Ik blijkbaar ook. Als je een beetje een leuke foto van jezelf hebt weten te maken kom je al een heel eind. Weet niet of de baard doorslaggevend is. Op de trend na dan. Dus misschien toch.

Tinder is een vleesmarkt waar het principe eigenlijk best oppervlakkig is. Mannen met baarden worden echter niet snel als oppervlakkig gezien. Wat straalt een baardman op Tinder dan volgens jou uit?
Mannelijkheid. Vader-type. Vrijgevochten. Totaal niet oppervlakkig dus. Meer een man met een geschiedenis, en iemand die weer op zoek is naar een nieuw avontuur. En gevoel voor fashion, want ja, het oog wil ook wat. En het kan een gedeelde interesse zijn. Maar toch kan ik moeilijk loslaten dat het inderdaad een vleeskeuring is. Vind het zelf namelijk erg moeilijk om mensen alleen op uiterlijk te beoordelen. Daarom ‘Tinder’ ik  niet meer.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like