Movies

Deze filmgeruchten zien we graag waarheid worden

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Wat is er nu lekkerder dan even helemaal niets moeten en lekker achterover geleund naar een film kijken? Wat is een leuker uitje dan een avondje bios? Er zijn maar weinig zaken die zo fijn zijn als het kijken naar een goede film. Misschien heb je zo’n beetje alles van waarde dat ooit is uitgekomen wel gezien. Dat neemt niet weg dat er altijd een volgende topfilm voor de deur kan staan. Dat geldt zeker wanneer deze geruchten waarheid zouden blijken te zijn. Het zijn de geruchten waarvan wij hopen dat ze allemaal op feiten blijken te berusten.

Het leven van Prince

Met het succes van Bohemian Rhapsody lijkt er een nieuwe ronde aan films over sterren en hun roerige levens aangekondigd te zijn. Wat in ieder geval zeker is, is dat één van die films zal draaien rond de muziek van Prince. Of het daadwerkelijk ook een biopic over het leven van de grote kleine man uit Minnesota betreft is nog niet bekend, maar de geruchten zijn in ieder geval wel heel sterk. Alle reden om hier dus naar uit te kijken. Alleen al omdat Prince voor zijn 25e al meer had gepresteerd dan menig mens in een heel leven.

De topcast van Triple Frontier

Triple Frontier zal de volgende film van Netflix worden die niet alleen voor de streamingdienst zelf, maar ook voor de bioscoop bestemd is. Zoveel is al wel duidelijk. Dat Ben Affleck mee gaat doen is ook al duidelijk. Dat er nog meer supersterren een rolletje lijken te gaan spelen is voorlopig niet meer dan een gerucht. Dat neemt niet weg dat de cast zoals die wordt genoemd wel heel bijzonder is. Affleck zou worden bijgestaan door Tom Hanks, Will Smith en Tom Hardy. Kom maar op met die actiefilm der actiefilms uit de studio’s van Netflix.

De terugkeer van de Guardians

Rondom de Guardians of the Galaxy-reeks zijn wat problemen. De regisseur is immers ontslagen. De vraag is dus al enige tijd of en wanneer de reeks wordt voortgezet. De laatste geruchten lijken dit inderdaad te bevestigen. Daarbij wordt gesteld dat regisseur Travis Knight de man is die het stokje gaat overnemen en de reeks gaat voortzetten vanaf deel 3. Knight zelf wil dit overigens nog niet bevestigen, dus het is nog even afwachten of het daadwerkelijk zo blijkt te zijn. Dit lijkt in ieder geval wel een goed idee. Wat is het universum immers zonder de Guardians?

Toch weer Kylo Ren

Dat Star Wars Episode IX eraan komt is geen gerucht. Dit weet iedereen. Wat de inhoud van de film gaat worden is nog even gissen. Eén gerucht is wel heel hardnekkig. Het betreft het gerucht dat Kylo Ren toch zijn masker weer opzet en terugkeert als de grote slechterik van de reeks. Na de eerdere prestaties van acteur Adam Driver in deze rol zou dat niet meer dan toe te juichen zijn. Meer Kylo zou de reeks in ieder geval zeker niet negatief beïnvloeden. Alle reden om hier als liefhebber dus op te hopen voor het komende deel.

Never dream of dying

Ook een nieuw deel uit de James Bond-reeks is al een zekerheid. Het is alleen nog niet bekend welk verhaal gekozen gaat worden. Dit komt onder andere doordat de makers van de films altijd een afwijkende werktitel kiezen. In dit geval Shatterhand. Het zou gaan om het boek Never dream of dying, uit 2001. Dit verhaal werd geschreven door de opvolger van bedenker Ian Flemming. Een man die eerder ook al verantwoordelijk was voor twee James Bond-films. Het plot van Never dream of dying is voor Bond-begrippen flink hard en duister en daarom dus ook zeer aantrekkelijk te noemen.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like