Geen categorie

Dit zijn de baardtrends van 2013 volgens Manners

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Dat ze ook bij Manners.nl fan zijn van de baard weten we al langer. Ze hebben deze keer de baardtrends voor 2013 aangegeven. Voor welke baardtrend gaan jullie?

Welke stijl doet deze zomer de dames duizelen en met welke vorm van gezichtsbeharing kun je niet meer voor de dag komen? Wij zetten de hipste baardstijlen voor je op een rijtje.

1. DE SNOR

Jarenlang was het een taboe, de snor. De laatste twintig jaar meer en meer geassocieerd met glibbers en viezerikken, nu voor echte mannen. Niet iedereen kan ‘m hebben, en dat maakt de snor deze zomer des te toffer.
snor

2. DE GETRIMDE LOW CUT

Een volle baard is ook deze zomer een prima look. Maar let op: niet door laten groeien, maar netjes kort trimmen. Houd ‘m clean dus laat de baard niet te veel doorlopen in de hals.

low cut

3. DE LAGE VOLLE BAARD

Vind je de volle baard jouw look? Prima, maar houd de wangen dit jaar wel een beetje geschoren, wil je er fashionable bijlopen.

reynolds-609x487

Meer DO’S

Andere toppers van dit jaar worden de nekbaard (al dan niet met snor), de nonchalante stoppelbaard en voor de artistieke man: de willekeurige combi van snor met baard.

beards-609x250

DE DONT’S

Maar let op: er zijn ook don’ts. Zo heeft de lange, volle baard zijn beste tijd gehad en kunnen ook in het verleden als hip bestempelde modellen als de soul patch, de goatee en de chin strap nog niet rekenen op een revival.
BRON Manners

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like