Baarden

Django Unchained, de baard film van het jaar!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Dit jaar word het een competitie tussen The Hobbit en Django Unchained. Welke film wordt de baard film van 2013.

Iedereen kent natuurlijk de films van Quentin Tarantino, denk aan Reservoir Dogs, Pulp Fiction, Inglourious Basterds etc. Nu is zijn nieuwste film in de bioscoop:

Django Unchained. De film gaat over Slavenhandel Twee geliefden, Django (Jamie Foxx) en Broomhilda (Kerry Washington), worden onder deze gruwelijke omstandigheden uit elkaar gedreven en verkocht aan verschillende eigenaren. Terwijl Broomhilda haar nieuwe situatie leefbaar probeert te maken wordt Django ondertussen bevrijd door een eigenaardige premiejager genaamd Dr. King Schultz (Christoph Waltz). Deze ziet wel potentie in Django en besluit hem onder zijn vleugels te nemen en hem de fijne kneepjes van het vak te laten zien. Na een aantal succesvolle premies samen te hebben geïnd besluit Django op zijn eigen pad te gaan en zijn geliefde Broomhilda terug te vinden. Dit blijkt achteraf moeilijker te zijn dan gedacht nu zij in het bezit is van Calvin Candie (Leonardo DiCaprio), een meedogenloze plantage-eigenaar die berucht is om de vreselijke slavenpraktijken die hij erop nahoudt op zijn privéterrein genaamd “Candyland.”

De hoofdrol spelers zijn Jamie Foxx, Christoph Waltz en Leonardo DiCaprio. Maar ze vergeten wie de echte hoofdrol heeft in de film: de baard. De film zit vol met prachtige baarden. Zie hieronder een paar voorbeelden.

Django Unchained

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like