Geen categorie

Double exposure dierenportretten

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Heeft dit bericht iets met baarden te maken? Nee helemaal niets. Maar wij vonden het te gaaf en moesten het gewoon met jullie delen. De kunst van double exposure fotografie begint zich nu ook in een digitale vorm razendsnel tot een trend te ontwikkelen. Met een beetje kennis van Photoshop kun je zelfs je eigen foto’s omzetten tot een eigen double exposure artwork. De Noorse artiest Andreas Lie ging zelf aan de slag en voegde foto’s van dieren samen met foto’s van de landschappen waar het betreffende dier woont.

Zo vormen de sneeuwtoppen, bossen of heuvels de vacht van o.a. wolven en vossen. Check de resultaten hieronder. Een print in huis halen van een van de artworks kan ook – de meeste portretten zijn verkrijgbaar als print via Society6.

double-exposure-animal-portraits-andreas-lie-1 double-exposure-animal-portraits-andreas-lie-2 double-exposure-animal-portraits-andreas-lie-3 double-exposure-animal-portraits-andreas-lie-4 double-exposure-animal-portraits-andreas-lie-5 double-exposure-animal-portraits-andreas-lie-6 double-exposure-animal-portraits-andreas-lie-7 double-exposure-animal-portraits-andreas-lie-8 double-exposure-animal-portraits-andreas-lie-9 double-exposure-animal-portraits-andreas-lie-10

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like