Geen categorie

Een Barbier? Net als Schorem zeker!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Dat ik deze vraag dagelijks naar mijn hoofd geslingerd krijg zal jullie niet verbazen en ik schrijf deze column dan ook met een grijns op m’n gezicht. Ik weet nog goed dat ik Leen en Bertus voor het eerst op de TV zag bij DWDD en ik dacht Jezus, wat gaaf ! Die mannen hebben het toch maar mooi voor elkaar gekregen ons vak op de kaart te zetten en hoe !

Tegenwoordig reizen ze de hele wereld over en word hun product REUZEL POMADE internationaal verkocht. Ik bewonder hun passie, meesterschap en nuchtere kijk op het leven dus om in het thema te blijven, IK VIND HET GERS !

Het trekken van mijn eigen lijn met volle overtuiging is waar het bij mij om draait met als basis kwaliteit en vakmanschap dus JA, misschien ben ik wel zoals Schorem. Een barbier in hart en nieren! Barbershops worden uit de grond gestampt alsof het niets is en de kwaliteit gaat hard achteruit.

Of barbier zijn cool en hip is? Jazeker! Maar vergeet niet het bloed, zweet en tranen dat we er voor over hebben.

Kies je barbier zorgvuldig en je hebt een vriend voor het leven.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like