Baarden

Fast N Loud

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Overal zien we tegenwoordig baarden, ook in de serie Fast N Loud op Discovery Channel. In Fast N Loud struinen autoliefhebbers Richard Rowling en Aaron Kaufmann Amerika af op zoek naar oude klassieke auto’s om op te knappen en met winst door te verkopen. De meeste staan tegenwoordig weg te roesten in weilanden, schuren en sloophandels. Van ’57 Chevy’s tot ’73 Trans Ams en van 1931 Model A tot een 1960’s Gasser. Deze pareltjes uit vervlogen tijden schreeuwen om weer tot leven te worden gebracht. En dat is precies wat de heren willen doen in hun ‘Gas Monkey Garage’ in Dallas.

Met de koopjesgeest van Richard en het technisch vernuft van Aaron proberen ze de auto’s zo op te knappen dat ze er flinke winst mee maken. Want dat is hun specialiteit: roest veranderen in goud!

Hoe het werk van de autoboys eraan toegaat, wordt meteen duidelijk in de eerste aflevering. Terwijl ze op weg zijn om een 1931 Model A te bezichtigen, rijden ze toevallig langs een autokerkhof vol oude klassiekers. Een uitgelezen kans om iets goedkoops op de kop te tikken in originele staat. Want dat is wat Richard het liefst wil: auto’s waar zo min mogelijk aan ‘verprutst’ is door latere eigenaren. Zijn oog valt meteen op een ’52 Chevy Hardtop die er behoorlijk verweerd uit ziet. Maar Richard is meteen verliefd: “Voor de meeste mensen ziet het er uit als berg afval, maar voor mij niet. Er is tenminste niet mee gerotzooid. Zo kun je hem repareren zonder dat je andermans prutswerk hoeft te herstellen. Dit is de manier om een auto te vinden!”

Meer info hier.

Bekijk hieronder de promo en ze laten meteen zien hoe je je baard kan bijwerken…

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like