Geen categorie

Festivallen!!

Festivallen!!
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

De winter is voorbij, de lente is in bloei en dat betekend naast het mooie weer ook weer een heleboel festivals. Samen met je vrienden genieten in het gras van een heerlijk biertje en een hoop fantastische bands. De hele dag goede muziek, hopelijk een zonnetje, drankjes in je hand, lekker eten en het belangrijkste je beste vrienden om je heen.

Nederland is een land waar heel festivals georganiseerd worden. Van alle soorten en maten zijn er wekelijks wel festivals te bezoeken. Dance, Pop, R&B en nog vele soorten muziekgenres komen aanbod. Voor mij betekend een festival een dag optimaal relaxen met mijn vrienden. Niet dat wij dit anders niet doen maar een festival brengt je in andere sferen. De gemoedelijke sfeer, rust en de niet rust maken deze dag voor mij perfect. Een festival dag of weekend geeft mij een vrij gevoel en het gevoel alsof de wereld even tijdloos is en niet alleen maar om materiaal en geld draait. Iedereen, nouja bijna iedereen, voelt zicht gelijk aan elkaar. Arm of rijk, jong of oud en linkshandig en rechtshandig iedereen is één. Je bent er samen en samen gaan we er een mooie dag van maken.

De ideële gedachte is ondertussen bij de organisatoren verdwenen, die willen alleen nog maar geld, veel geld, verdienen. ‘Vroeger’, ik mag nog niets een van vroeger spreken maar dat terzijde, werden de festivals georganiseerd vanuit een hun ideëel. Entree was gratis en bands traden voor een appel en een ei op. Tegenwoordig lopen de entreeprijzen de spuigaten uit. Elk jaar worden er bij, met name grotere festivals, wederom de entreeprijzen verhoogd. Niet alleen de entreeprijs worden duurder, de kosten van een consumptie stijgen ook. Deze kosten worden zo duur dat je er bijna niet meer dronken van kan worden zonder platzak te zijn aan het einde van het festival. Door deze trend is het festi’vallen’ alleen nog mogelijk over de rugtas van een andere bezoeker en niet meer door de hoeveelheid drank die jij in je lichaam gegooid hebt.

Ondanks deze verschuivingen blijven festivals een van de mooiste evenementen in het jaar. Wij genieten met zijn allen en gaan een paar dagen helemaal los. De verhoogde kosten nemen we op de koop toe. Snap je hem? Op de koop… Ik snap hem.. Oke ik wordt vaker beticht van slechte humor maak je maar geen zorgen. Maar na deze zijweg belanden we weer op de hoofdweg en de hoofdweg is deze week festivals. Wij zijn benieuwd hoe jij je festival beleefd en naar welke festivals je gaat.

Wat voor festivals bezoeken mannen met baarden en met wie gaan mannen met baarden naar het festival? Laat het ons weten in een comment en tag je vrienden met wie jij deze zomer de festivals onveilig gaat maken!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like