Lifestyle

Fiks dezelfde stijl als Frank Underwood uit House of Cards

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

House of Cards is ondertussen gegroeid tot een van de meest succesvolle series op Netflix. Bijna iedereen heeft wel eens een aflevering gezien. En met de gebeurtenissen tegenwoordig wordt de serie ook nog eens eng realistisch. Seizoen 5 is net released, dus de meesten zullen wel weer aan het binge watchen zijn!

Frank Underwood, gespeeld door Kevin Spacey, is president en moet er voor zorgen dat hij dus altijd goed gekleed is. Wil je er net zo stylish uitzien als hem? Dan is dit je kans. Door Zalon is namelijk een handig overzicht samengesteld waardoor je er net zoals Frank Underwood kunt uitzien.

Wat is Zalon?

Zalon is een start-up van Zalando. Het is een website waar je je eigen kledingstijl kunt omschrijven en waar een stylist de kledingstukken voor je uitzoekt. Lekker makkelijk dus en je hoeft zelf niet te winkelen. Alleen in het begin 5 minuutjes van je tijd besteden aan je kledingprofiel maken en vervolgens word je uitgenodigd voor een telefoongesprek met jouw eigen stylist, nuttig om onduidelijkheden uit de weg te ruimen en vaak ook erg gezellig! Super simpel en zo klaar dus! Precies wat wij mannen kunnen gebruiken.

Navy blue voor een echte power uitstraling
Om een getailleerd, kwalitatief hoogwaardig pak kun je als politicus niet heen. Frank boezemt gezag in en straalt autoriteit uit met een navy blazer waaronder hij een no-nonsense wit overhemd en een gestreepte stropdas draagt. Navy blauw is geen toevallige keuze: het gerucht wil dat in 1960, John F. Kenndy zijn grijs-geklede tegenkandidaat Richard Nixon buitenspel wist te zetten met zijn perfect-zittende marineblauwe pak. Geen wonder dat tout-politiek Den Haag tegenwoordig een donkerblauw of zwart pak draagt, de mannen althans. Leuk detail zijn de manchetknopen die Frank van zijn bodyguard Meechum hoogstpersoonlijk cadeau heeft gekregen. Hierop staan de initialen F. U. gegraveerd, die van hem.

Campagne voeren in South Carolina
Frank probeert ten alle tijden zijn kleding aan te passen aan zijn publiek. Zo wijst hij tijdens een rally in zijn thuisbasis in South Carolina moeiteloos lastige kiezers vragen van de hand in zijn signature bomberjack met daaronder een lichte chino.

“Let’s go for a run”
Geen gezonde geest zonder een gezond lichaam; soms moet vrouwlief Claire haar man daar nog wel eens op wijzen. Als Frank zich na lang sjorren en porren uit zijn leesstoel en op de roeimachine heeft weten te hijsen, is Claire verre van tevreden. Wanneer haar echtgenoot uitgehijgd is stelt ze hem voor om te gaan joggen.

Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met Zalon.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like