Geen categorie

Food Truck Festival Utrecht

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Afgelopen pinksterweekend was er het  Food Truck Festival TREK. Van 22 t/m 25 mei waren ze te gast in het Griftpark in Utrecht. En aangezien het zaterdag middag heerlijk weer was zijn wij ook een kijkje gaan nemen op dit gratis festival.

Nu denk je misschien, maar dit is toch meer wat voor een foodblog of algemeen blog om over te schrijven? Nou we kunnen jullie vertellen, het was gewoon een meeting place voor baarden. Zo heeft de Burgermeester van het festival ook een baard, zegt genoeg toch?

En waar baarden zijn is natuurlijk ook een barbier. Zo stond Salon Le Barber er met een mobiele barbershop. Waar je heerlijk je baard kon laten bijwerken. Past natuurlijk perfect op zo’n festival.

Naast de barbier was er ook veel maar dan ook echt heel veel eten. Je had veel verschillende trucks die allemaal wat anders te bieden hadden. Denk aan burgers, pulled pork, churros, gyros, patat, krab en zo kunnen we nog wel even doorgaan. En de meeste allemaal handgemaakt voor je neus. En dat past ook wel bij de echte mannen met baarden. Alsof je weer terug gaat naar de oertijd en gewoon zelf je eigen eten bereid. Wel moeten we zeggen dat het eten redelijk prijzig was, per gerecht was je zo’n 5 euro kwijt. Wil je veel proberen neem dan maar wat euro’s mee.

Zelf hebben wij genoten van de Pulled Pork en een handgemaakte eendenkroket. En we moeten zeggen die kroket was goed te doen van Monsieurs Croquettes.

Het festival werd goed bezocht, maar was niet te druk. Je kon dus makkelijk overal bij komen en je stond niet heel lang in de rij als je wat eten wilde halen en dat is toch altijd wel heerlijk op een festival.

En uiteindelijk doe je natuurlijk maar een ding op een festival en dat is genieten. Dat hebben we dan ook goed gedaan! Helaas schonken ze geen whiskey…

IMG_2599

Het festival is nog te bezoeken in de volgende plaatsen:

Food Truck Festival TREK 2015

14 – 17 MEI ROTTERDAM VROESENPARK
22 – 25 MEI UTRECHT GRIFTPARK
29 – 31 MEI MAASTRICHT STADSPARK
05 – 07 JUNI ENSCHEDE VOLKSPARK
26 – 28 JUNI NIJMEGEN HUNNERPARK
10 – 12 JULI ’s-HERTOGENBOSCH PALEISKWARTIER
17 – 19 JULI AMSTERDAM AMSTELPARK
10 – 13 SEPTEMBER DEN HAAG WESTBROEKPARK
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like